Eurogol u Murskoj Soboti, na nogama su navijači! Kakav gol ‘Bobija’, vikao je slovenski komentator nakon što je Luka Bobičanec (26) zabio eurogol za slovensku momčad.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Krilni napadač iz Međimurja, točnije iz Sivice, već dvije godine igra za Muru. U ovu sezonu krenuo je jako dobro te je u pet utakmica zabio četiri gola. Nalazi se na vrhu ljestvice strijelaca Prve slovenske lige s bivšim igračima Hajduka – Antom Vukušićem i Senijadom Ibričićem koji također imaju četiri zabijena gola.

Sad je u pobjedi protiv Rudara iz Velenja primio loptu na tridesetak metara od gola i praktički bez gledanja potegnuo prema golu. Protivnički golman samo je pogledom ispratio loptu koja je pala direktno u desne rašlje njegova gola. 

Bobičanec je rođen 1993. godine u Čakovcu. Nogometni put započeo je u Međimurju, a igrao je još za Čakovec, austrijski Stegersbach i Heiligenbrunn, slovensku Naftu i Polet Sveti Martin na Muri.

Izvor: Fabijan Hrnčić / 24sata.hr