Na televiziji OBN gledatelji već neko vrijeme imaju priliku pratiti novu, zanimljivu priču punu intriga i tajni, koju potpisuje isti kreativni tim kao i seriju “Istine i laži”. „Igra sudbine“ je rađena prema kolumbijskoj telenoveli, a donosi urnebesno-komične životne situacije u kojima se nalaze glavni akteri.  

U fokusu su njihovi turbulentni privatni životi, i koje često karakterišu usponi i padovi, njihove veze se učvršćuju i lome, da bi na kraju poprimili sasvim neočekivane obrte.

Jednu od glavnih uloga tumači mladi glumac Stevan Piale.

– Nosim fantastična iskustva sa snimanja ranijih projekata, ali serija „Igra sudbine“ je potpuno drugačija. Ovo je ipak zahtjevnije – iskren je Piale.

O samoj radnji serije „Igra sudbine“ kaže da joj naziv odlično pristaje, te da se odlično uklapa u balkanski mentalitet.

– Serija je baš takva, kako joj i samo ime kaže. Sudbina se malo poigrala sa svim likovima. Postoje dvije paralelne priče, o bogatstvu i siromaštvu. Ja sam Luka Ožegović, koji uz oca odrasta u siromaštvu. Živimo u kući sa još dvije porodice i zapravo iznajmljujemo samo sobu. Paralelno postoji porodica Kanački, koju čine Ada Kanački – uspješna žena i njen sin Aleksa. U jednom trenu, život mi se okreće naglavačke. Cijeli zaplet je već u startu jako zanimljiv, koliko god bila latino tematika, prilagođena je našem mentalitetu – govori Piale.

Luka, kojeg je otjelovio Piale, ispočetka je drag mladić koji će se svidjeti publici, ali nakon nekog vremena dolazi do velikog preokreta.

– Luka je prostodušan mladić koji je pretrpio silne nepravde u životu u siromaštvu, pa je postao malo ozlojeđen. U početku će gledaoci navijati za Luku, ali kako serija bude odmicala on će skrenuti sa puta. Zamolio bih gledaoce da ne odustaju od njega, čak ni kad bude malo nevaljao – govori Stevan.

Glumac je poručio gledaocima da ne propuštaju ovu seriju, jer kaže da }e se neki prepoznati u njoj i biti privučeni brojnim zapletima i dinamičnom pričom.

– Gledaoci će uživati u dobroj, zanimljivoj i jako dinamičnoj priči koja krije brojne zaplete. Sa svakom novom epizodom shvatit će kako ima puno svakodnevnih životnih situacija – kazao je Piale. 


Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – Luka će biti malo nevaljao / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.