Manekenka Sofija Milošević i fudbaler Luka Jović čekaju bebu.

“Želim da podijelim lijepe vijesti sa vama – čekamo bebu! Zahvalna sam Luki  koji je bio pored mene tokom ovog perioda. Nikako nisam mogla da zamislim da sam u ovom trenutku koji je strašan za cijeli svijet bez njega”, napisala je Sofija na Instagramu.

Da podsjetimo, ovo će srpskom fudbaleru biti drugo diijete. 

Fudbaler Real Madrida sa Anđelom Matijašević ima jednogodišnjeg sina Davida.

Luka Jović je ovih dana na stubu srama srpske javnosti, pošto je prekršio obavezne mjere izolacije po povratku iz žarišta korona virusa Španije, i to da bi bio na rođendanu svoje djevojke Sofije Milošević.

Sljedećeg dana se izvinio javnosti i usput napomenuo da to nije njegova greška, već greška ljekara koji su “neprofesionalno” odradili svoj posao i nisu ga upoznali sa mjerama zabrane.

Kasnije su procurili u javnost papiri koje je lično potpisao, gdje se obavezao na karantin.

 

Više saznajte na izvornom linku: – LUKA JOVIĆ POSTAJE TATA, OGLASIO SE NA INSTAGRAMU I OBJAVIO RADOSNE VIJESTI: A onda poručio JEDNU VAŽNU stvar! (FOTO) / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.