Luka Lazukić traži od Nataše Bekvalac 20 miliona! Nata da mu vrati za pitu i sok, a onda i 580 dinara za 2 cijeđene pomorandže, 500 za 2 jogurta, a potom… Ma, ovo morate sami da pročitate!

Kurir
Luka Lazukić traži da mu Nataša vrati svaki dinar koji je potrošio dok su bili zajedno.

Luka Lazukić traži da mu Nataša vrati svaki dinar koji je potrošio dok su bili zajedno.

Pored toga što insistira da mu isplati cjelokupnu sumu za koju tvrdi da je uložio u njen salaš u Čeneju, renoviranje stana u Beogradu i svadbu na Ibici, Luka zahtijeva i povraćaj novca koji je potrošio na njihove ručkove i piće po restoranima, kao i za putarinu od Beograda do Novog Sada.

Zvuči nevjerovatno, ali bivši košarkaš riješen je da putem suda od još zakonite supruge, koja ga je optužila za nasilje u porodici, naplati oko 20 miliona dinara, koliko je prema njegovoj procjeni potrošio tokom njihove veze i braka. On je uz tužbu za razvod braka koju je podnio nakon što je i ona to uradila priložio i brojne račune kao dokaz da je on sve plaćao.

– Luka je, iz samo njemu poznatih razloga, čuvao svaki račun, čak i za sitnice poput putarine do Novog Sada, i hranu i piće u restoranima. Zamislite, uz tužbu je predao račun na kojem piše da je on platio cijeđenu pomorandžu, gazirani sok, orahe i pitu, jogurt, porodičnu picu. Za to traži da mu se vrati 6.030 dinara. Dao je i ugovor o kupovini uređaja za elektronsku naplatu putarine koji iznosi 4.022 dinara, i to za automobil koji se vodi na njegovo ime – kaže naš izvor i dodaje da je Lazukić sačuvao i potvrdu iz poslovnice avio-kompanije kao dokaz kupovine da je on iskeširao novac za karte do Grčke.

– Luka je Natašu u aprilu prošle godine vodio u Atinu na njegov prijedlog jer je on tamo dugo živio. Tada se hvalio kako ju je častio putovanjem, ali izgleda da se sada pokajao za potrošene pare i očekuje da mu ih ona vrati. Iako je cijena za dvije povratne karte iznosila 38.954 dinara, Luka ne traži polovinu već da Bekvalčeva plati i njegov dio – otkriva naš sagovornik.

Prema saznanjima Kurira, pjevačica je bila šokirana kada joj je stigao tužbeni zahtjev.

– Nataša je zanijemila, ali nije se pretjerano potresla jer vjeruje da će sud donijeti pravednu odluku. Ona je najviše bila iznenađena što je on čuvao račune, čak i za plaćeno piće, i što sad traži da mu ona sve to nadoknadi. Iz dana u dan sve više se stidi čovjeka kojem je rodila dijete. Pored tužbe za nasilje u porodici i borbe za starateljstvo nad kćerkom, nevjerovatno joj je da će na sudu morati da raspravlja o tome ko je gdje platio piće, ručak, putarini i ostale sitnice – završava naš izvor.

OVO LUKA TRAŽI DA MU SE PLATI

580 dinara dvije cijeđene pomorandže

500 dinara dva jogurta i orasi

1.700 dinara dvije pice „sicilijana“

80 dinara grčka pita

190 dinara „koka-kola ziro“

4.022 dinara uređaj za električnu naplatu putarine

38.954 dinara dvije povratne karte Beograd-Atina

Kurir

 

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...