Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije te jedan od najboljih svjetskih nogometaša i dugogodišnji ambasador Plazma Sportskih igara mladih, Luka Modrić, među prvima je podržao veliku preventivnu akciju #KodKuceJeZakon. Uz zvijezdu Real Madrida pozivu su se spremno odazvali i ambasadori Nemanja Matić, Edin Džeko, Sven Göran Eriksson, Johannes Hahn i mnogi drugi podržavatelji i prijatelji Igara.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

– Dragi simovci iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije. Sve vas puno pozdravljam iz Madrida. Vrijeme je da svi pokažemo zajedništvo i odgovornost koje inače pokazujete na natjecanjima Plazma Sportskih igara mladih. Prevencija je trenutno ključ i zato – kod kuće je zakon!. No važno je i ostati u formi i zato trenirajte svaki dan – poručio je Modrić putem video-poruke.

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Velikom digitalnom kampanjom SIM nastoji osvijestiti djecu i roditelje o važnosti ostanka u svojim domovima, ali i pružiti zabavan i edukativan sadržaj do nastavka aktivnosti na sportskim terenima.

VELIKO SRCE SPORTAŠA

Modrić uplatio 790.000 kuna bolnici u Zadru, pomaže i Ćorić

Plazma Sportske igre mladih najveće je amaterska sportska manifestacija u Europi koja svake godine okuplja više od 200.000 djece i mladih u Hrvatskoj, Srbiji i Bosni i Hercegovini.

Više saznajte na izvornom linku: Davor Kovačević – Luka Modrić – Sportske igre mladih / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.