Teške trenutke postoperativnog oporavka našeg reprezentativca iz Lacija Senada Lulića (34), koji je u srijedu bio podvrgnut artroskopiji kako bi mu bio “očišćen” upaljeni lijevi skočni zglob, pokušao je barem malo ublažiti klub iz Rima. Naime, naš as i kapiten Lacija je jučer napustio rimsku kliniku “Paideia” te odmah potpisao produženje ugovora s Laciom, koji je istjecao na kraju sezone. 

Saradnja između Lulića i ”Nebeskoplavih”, kako je dogovoreno prošle sedmice, nastavit će se do 30. juna 2021. godine. 

Inače, Lulić je nakon izlaska iz bolnice nastavio oporavak u krugu porodice, a iduće sedmice vratit će se u trenažni proces. Prve treninge odradit će u teretani, nakon kojih će se moći procijeniti termin povratka na teren. To sigurno neće biti prije sredine marta.


Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – Lulić nakon izlaska iz bolnice potpisao produženje ugovora s Laciom / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.