Nakon što je Luna Đogani postala pobjednica “Zadruge”, njena majka Anabela i dalje tvrdi da je pod stresom, ali će sve prebroditi uz pomoć porodice.

– Hvala svim dobrim ljudima koji su glasali za moju kćerku. Ona je sada konstantno na nekim snimanjima i slikanjima od izlaska iz “Zadruge”, pa uopšte nema ni minut slobodnog vremena. Ja sam sve vrijeme uz nju i bukvalno se javljam na njen telefon – rekla je Anabela, koja je potvrdila da će Luna snimiti pjesmu koju je za nju napisao Darko Dimitrov.

– Istina je, danas putujemo za Skoplje, gdje će Luna snimiti svoju prvu pjesmu i ja se mnogo radujem zbog toga – rekla je Anabela, koja nije željela pretjerano da komentariše one koji nisu podržali njenu kćerku.

S druge strane, kako se saznaje, Anabela će ispuniti još jednu želju svoje kćerke Lune, koju je ova izrazila još tokom prve sezone rijalitija.

– Jedna od mojih želja jeste da stavim silikone. Ne vidim ništa loše u tome, svaka djevojka koja ima nedostatak treba da ga nadoknadi. Neću pretjerivati sa veličinom, biće srazmjerni mojoj konstituciji – izjavila je prije godinu dana modna blogerka, a ta želja će joj se sad i ostvariti.

Kako tvrdi izvor blizak porodici Atijas-Đogani, nakon što snimi pjesmu u Skoplju, Luna će zajedno s majkom otići na konsultacije kod hirurga.

– Iako ima lijepe grudi, Luna je riješena da ih uveća za broj. Anabela je savjetovala da bi trebalo da sačeka da snimi pjesmu, a nakon toga će zajedno otići kod hirurga na konsultacije. Luna bi voljela da nove grudi promoviše u spotu koji će snimiti za svoju prvu pjesmu, a majka će joj ispuniti sve želje – kaže izvor za “Alo”.

Pjesma će se zvati “Deveti krug pakla”, a biće inspirisana njenom vezom sa Slobodanom Radanovićem.

Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / azra.ba