Luna muvala Slobu na klupi, pokazivala mu stomak, rekla: “Sva sam dobra”, a onda joj je on nešto šapnuo! (VDEO)

Telegraf
Iako Luna Đogani i Sloba Radanović više nisu zajedno, bar ne trenutno, njihov odnos mijenja se iz dana u dan.

Iako Luna Đogani i Sloba Radanović više nisu zajedno, bar ne trenutno, njihov odnos mijenja se iz dana u dan. Mada oboje ističu kako se sve zasniva na prijateljskom odnosu, pojedine situacije baš i ne govore tako.

Njih dvoje osamili su se u toku noći na klupi i razgovarali o životu van rijalitija, a Luna je više nego uzbuđena što će uskoro otići kući i, kako joj je mama rekla u više navrata, živjeti u svom stanu.

U jednom momentu Sloba je prokomentarisao Lunine noge, tačnije listove, rekavši joj “kako su dobri”, da bi ona na to rekla:

– Sva sam dobra.

Sloba se nasmijao, a zatim su nastavili razgovor koji je više djelovao kao razgovor zaljubljenih golupčića, a ne prijatelja.

– Šta meni fali? – pitao je Sloba.

– Ništa – rekla je Luna.

– Tek ću biti (dobra) kad izađem, kad se skockam, kad pocrnim, kad se zategnem, ofarbam – dodala je na račun svog izgleda.

– Vidjećeš, samo mjesec dana teretane mi treba. Drugi čovjek ću da budem. Pa Instagram, slike… Hoćeš lajkovati tamo? – pitao ju je Sloba.

– Hoću, sigurno ću ti lajkovati… Neću, imaću pametnija posla – rekla je Luna kroz osmijeh, a onda joj je Radanović nešto šapnuo, što uopšte nisu prokomentarisali.

Luna je nastavila da priča o stanu u koji će se useliti…

– Uopšte ne mogu da zamislim kako mi izgleda stan – rekla je.

Pogledajte o čemu su još razgovarali klikom OVDJE.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...