Luna objavila vreli snimak s plaže kojim je bacila muškarce u trans!

BISCANI.NET
Luna Đogani već neko vrijeme uživa na svom ljetovanju u Grčkoj. Veoma je aktivna na društvenim mrežama, a nakon što je objavila vrele fotogorafije u bikiniju, izbacila je i jedan seksi snimak.

Luna Đogani već neko vrijeme uživa na svom ljetovanju u Grčkoj. Veoma je aktivna na društvenim mrežama, a nakon što je objavila vrele fotogorafije u bikiniju, izbacila je i jedan seksi snimak.

Na njemu Luna trčkara po plaži, a u prvom planu je bila njena guza.

Da ne bismo dužili, pogledajte snimak klikom OVDJE.

VJENČALI SU SE PRIJE 2 NEDJELJE: Filip i Prija se žestoko POSVAĐALI pred svima, nećete vjerovati ZBOG ČEGA!

Sukob je izbio upravo zbog toga da li će život nastaviti u Srbiji ili će sreću pronaći u Americi. Filip insistira da na nekoliko mjeseci promijene mjesto boravka i da se odsele iz Srbije u Majami, gdje bi nastavili život, daleko od porodičnog doma. Međutim, Prijini planovi su nešto drugačiji.

– Aleksandra i Filip nikada do sada nisu imali nikakvih čarki, sve probleme su rješavali u hodu, te tako žele i da bude i sa novonastalim problemima koji očigledno postoje već duže vrijeme. Na većinu nastupa Filip prati Aleksandru, te je tako bilo i ovog puta. Prethodnih dana vodili su polemiku gdje o tome gdje treba da bude njihov život stacioniran, jer Filip ima veliku želju da se vrati u grad gdje je proveo veći dio života. Međutim, Aleksandra smatra da to nije dobro za nju jer želi da nastavi karijeru u istom smjeru kao što je do sada radila. Novopečeni suprug smatra da je njih najbolje da budu u Americi gdje će osnovati porodicu. Sa druge strane, Aleksandra želi da to bude Srbija i da bi joj odvojenost od bliskih ljuti veoma teško palo – kaže izvor upućen u čitavu situaciju.

– U trenutku kada je svađa planula pred njen nastup, bilo je vidno da je pobijesnila i samo mu je na kraju poručila: “Zamoliću te da stavimo tačku na tu priču sada i da je nastavimo sutra jer nije ni vrijeme ni mjesto da o tome diskutujemo”, a on ju je potom poljubio i rekao da će se sve riješiti. Izvinio se zbog svoje plahovitosti, ali ona je otišla – otkriva izbor.

Živojinoviću su razgovarali istim povodom i donijeli odluku da za sada ostanu u Srbiji, međutim Filip potencira da ipak još jednom razmisle, što je Priju dovelo do ludila. Naročito što se sve dogodilo pred nastup, kada treba da bude fokusirana na publiku. Filip želi da odu bar na šest mjeseci i vide kakav će im život biti, a ako im ne ide da se vrate u Srbiju. Ubrzo nakon svađe otputovali su u Monte Karlo, a kako će se dalje odvijati situacija, ostaje nam da vidimo.

(Blic)

Jagodice, usne, grudi: Koliko su ,,ljepotice” estrade platile svoje plastične operacije, a kad čujete na koga žele da liče…?

Djevojke često odlaze kod estetskih hirurga kako bi promijenile svoj izgled i sakrili nedostatke, mnoge zahtijevaju od ljekara da učini da izgledaju baš kao njihovi idoli.

“Djevojke često dolaze sa nerealnim zahtjevima i slikama poznatih ličnosti. Uglavnom mi pokazuju slike članova porodice Kardašijan, Emine Jahović i Jelene Karleuše. Prije nego što se dogovorimo oko intervencije, ja im kažem da li mogu da im ispunim želje ili ne. Što se tiče ideala ljepote, odnosno nekoga ko je izvukao maksimum sa pravilnom estetskom medicinom, volim da istaknem Eminu Jahović. Ona je, prema mom stručnom mišljenju, neko ko je uspio da napravi maksimalne promjene, ali sa zadržavanjem prirodnog i skladnog izgleda”, kaže dr Sava Knežević koji je prokomentarisao i pripadnice naše estrade, koje su zarad ljepote otišle pod nož.

Na Severini je sve perfektno, sem usana!

Operacije: 9.000 eura 

– Kada je riječ o Severini Kojić, ako izuzmemo stari silikon u usnama, za sve ostalo se može reći da je manje-više perfektno odrađeno. Tu je očigledno da je rađen i lifting lica, odnosno jagodice, botoks, nos je malo korigovan, kao i vilica. Što se tiče Severine, ja bih joj jedino izvadio silikon iz usana i reparirao nekim prirodnim materijalom kao što je hijaluronski filer. Siguran sam da bi to sasvim lijepo izgledalo.

Prija je promijenila lični opis!

Operacije: 8.000 eura

Kada je o Aleksandri Prijović riječ, tu je očigledno bilo posla. Ipak, sve je urađeno sa mjerom. Ona je malo regulisala veličinu usana, vilica je konturirana zajedno sa bradom, jagodicama je dat volumen. Grudi su i više nego očigledno silikonske, a takođe je poradila i na liniji, pa je sve negdje leglo na svoje mjesto. Što se tiče Aleksandre, poradio bih na konturama lica.

Ana, ispumpaj se!

Operacije: 9.000 eura

Anu Korać opisuje riječ volumen u svakom smislu! Jagodice koje su toliko uvećane da su u disproporciji s ostatkom lica, gornja usna neadekvatnog oblika i veličine. Grudi takođe u disproporciji sa korpusom. Savjetovao bih Ani da smanji sve što se smanjiti može na neku pristojnu veličinu, jer prenaglašeni atributi su odavno prestali da budu ideal ljepote. Sklad i proporcija su ono što nedostaje Koraćevoj.

Andreana kao Kardašijanka!

Operacije: 6.000 eura

Andreana Čekić je najviše promjena napravila u konturisanju lica. Usne su u proporciji sa licem, urađeno je konturiranje jagodica i lifting te regije, kao i vilica i nos. Ipak, sve je u skladu i proporcije su korektne. Međutim, i Andreanu bih svrstao u kalup , odnosno sve djevojke koje žele da postanu klonovi porodice Kardašijan.

(Alo.rs)

Priča se da je u tajnoj shemi sa Slobom, sinoć se provodila sa njim u klubu: Kijini fanovi napali Anu Korać, ona im ovako odgovorila!

Iako dvadesetčetvorogodišnja Ivanjičanka Ana Korać, koja se proslavila u “Zadruzi”, nije sklona konfliktima niti javnim osudama, nju su u ogromnom broju napali fanovi, zbog čega je osjetila potrebu da im se svima javno obrati.

Naime, Ana se sinoć provodila u društvu zadrugara na nastupu Slobe Radanovića, što je, po svoj prilici, bio razlog da pojedini fanovi “Zadruge” napadnu Koraćevu na društvenim mrežama. Kako se spekuliše, pojedincima je zasmetalo to što se Ana, koja je najbolja prijateljica Slobine žene Kije Kockar, našla sinoć u njegovom društvu, te se povelo pitanje o tome na čijoj je sad Ana strani. Uz to Milan Milošević je objavio kolumu u kojoj navodi kako su se oni čuli poslije Zadruge i da joj je Sloba pisao preko lažnog profila.

S tim u vezi, Ana je riješila da se oglasi.

“Daj ljudi, prestanite da širite mržnju, da pišete ružne komentare. Ko je sa kim izašao, ko se slikao sa kim, ko se druži… Niko se od nas, zadrugara, ne mrzi.To što je bilo u “Zadruzi”, ostaje u “Zadruzi”, tu se završila igra. Sada smo svi napolju i svi se družimo i volimo. Razmišljajte malo pozitivno i biće vam život lepši”, napisala je Ana.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...