Sloba Radanović je večeras ušao među zadrugare kako bi zapjevao svoju pesmu “Kocka”. Odjednom su sve oči bile uprte u Lunu Đogani. U trenutku kada se začuo njegov glas Luna je vješto savila glavu, a nakon nekoliko trenutaka otišla i sela kod Aleksandre Subotić.


-Ono što sam ja preživjela u spoljnom svijetu zbog ovog čovjeka ne vrijedi ništa. Hoću da ti kažem da sam iznevjerovala u kakvom si stanju došla, koliko si uvijek nasmijana, kako si se sredila jer ja ne znam da li bih to mogla da preživim. Samo hoću da znaš jer je kraj da mi je mnogo prijalo što si mi bila drugarica i hvala ti na tome- rekla je Luna Aleksandri.
Voditelj Ognjen Amidžić ju je pitao kako se oseća u ovom trenutku, ali njene riječi bile su veoma šaljive čime je zasmijala sve, a ni ona sama nije skidala osmijeh sa lica.
-Nisam baš obratila pažnju, pričala sam sa Aleksandrom, pjesma mi je već dosadila. Nisam ponijela naočale. Vidjela sam. Stvarno me nije zanimalo da gledam. Pitajte Marka da li je on zadovoljan numerom, pošto je pjevao. Marko i Sloba će postati najbolji drugari. Z*jebali su istu djevojku, to im je jedini uspjeh u životu- rekla je Luna.

Izvor vijesti: Nina Novaković / azra.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.