LUNA POKAZALA SVE NA VIDEO U 9-oj MINUTI: Luna saznala da je Sloba flertovao sa Eleonorom pa se posvađala s njom (VIDEO)

24h.ba

LUNA SAZNALA DA SE SLOBA MUVA SA ELEONOROM! Đoganijeva odmah skočila na Noru: Ti si folirant običan, zmijo jedna!

Zadrugari su jutros Luni otkrili da je Nora sve vrijeme flertovala sa Slobom i da joj je on namigivao. Luna je odmah skočila na nju i pitala je direktno:

– Jel ti se sviđa Sloba, da li ti je namigivao?

– Pa jeste lijep je dečko, da namignuo mi je nekoliko puta.

Tada je Luna poludjela i rekla joj:

– A tebi se kao ide kući? Pa što smišljaš priče onda sa Slobom, kao žao ti je mene pitaš me kako si, ti si zmija jedna. Folirantu!

Nora joj nije ostala dužna pa joj je prebacivala za Kiju, a onda su pale i teške riječi poput “mrš”, “glupača” “je*ala si se” itd.

Luna joj je zamjerila i da se folira da je fina, a svađa se nastavila!

Sloba zapjevao pjesmu “Stjuardesa”, Luna igrala na korak od njega, on žmurio i nije mogao nijednom da je pogleda u oči!

Na taktove pjesme ”Stjuardesa” od Slobe Radanovića prva je reagovala njegova bivša djevojka Luna Đogani, iako je on tu numeru posvetio bivšoj supruzi Kristini Kockar, kada su uživali tokom svog braka. Luna nije krila da je oduvijek bila oduševljena zbog pjesme koju je Radanović posvetio svojoj bivšoj supruzi Kristini Kockar.

Tokom žurke, Luna je vikala na sav glas kako obožava ovu numeru, a to je i pokažala atraktivnim pokretima pored Mine Vrbaški.

– Ja volim ovu pjesmu – rekla je Luna dok je sa svojim prijateljima igrala.

Đoganijeva je zavodljivo igrala sa svojim prijateljima iz Zadruge i uz ostale pjesme koje je pjevao Sloba, praveći se da on nije tu. Cimeri su je tapšali po leđima oduševljeni kako je našla snage da se izdigne iz situacije i uživa u muzici.

Sloba se oglasio nakon žurke u Zadruzi, prokomentarisao Lunine suze!

Blogerka sa kojom je Sloba Radanović bio u romansi tokom boravka u prvoj sezoni “Zadruge” bila je zbunjena kada ga je ugledala, zatim su se pozdravili, a onda je kasnije ona više puta plakala.

– Pa krivo mi je što se tako osjeća, žao mi je… Ne znam šta da kažem. Rekla je da sam joj ja uništio život, a onda plače. To ne kapiram malo – rekao je Sloba za Pink.rs.

S obzirom na to da je Marija Kulić tokom žurke pitala Lunu zbog čega Sloba sada nije sa njom nakon razvoda od Kristine Kockar, želeli smo da čujemo i Radanovićev komentar povodom ovih Marijinih riječi.

– To je gotovo. Ja sam normalno pjevao, došao sam da obavim svoj posao, da ih zabavim i tako sam se i ponio. Ako nešto ne ide, onda ne ide. Ne mora to po svaku cijenu – dodaje Radanović.196

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...