Luna RASKINULA SA SLOBOM pred svima, pa ga PONIZILA! Pjevač POBIJESNIO, pa vikao na nju! (VIDEO)

Pink.rs
Kako se povela polemika da li su Luna Đogani i Sloba Radanović još uvijek u vezi blogerka je pred svim zadrugarima razjasnila kako stoje stvari između njih.

Kako se povela polemika da li su Luna Đogani i Sloba Radanović još uvijek u vezi blogerka je pred svim zadrugarima razjasnila kako stoje stvari između njih.

Naime, ona je izjavila da je njena veza sa pjevačem okončana, i da je Slobi dala slobodu jer u njegovim očima više ne vidi ljubav, što je njega jako iznerviralo.

“Da sam znala da će ovakva harmonija nastati kada raskinemo, ja bih to prije uradila, nema udaranja, odlaženja na kapiju, povraćanja. Svi smo drug za druga – Zadruga, mnogo mi je drago da su svi raspoloženi, srećni! Da imate o čemu da pričate i da vam nije dosadno” – počela je Luna.

“Ko ti je napunio mozak? Puna si mržnje! Mozak ti je neko napunio! “– rekao je Sloba blogerki.

“Odeš na pet sati van kuće i manipuliše neko tobom! Tebe treba da bude blam, a ne mene! “– odbrusila mu je ona, a u njihovu raspravu se umiješao Lepi Mića koji je dao sebi za pravo da komentariše njihov odnos.

“Ljubav prema Kiji se nije ugasila, ona je ista! Ali ako njih dvoje nisu imali seks dvije godine, jasno je o čemu se radi. S Kijom to nema i to je razlog, a Kiju voli kao ženu i ne može da je ostavi. Tu je kraj priče. Oni se vole, pa se vole… Sloba kaže da je na emotivnom odmoru, a Luna kaže da su raskinuli” – rekao je Lepi Mića.

Dok je pjevač pokušavao da urazumi svoju djevojku da za sve postoji pravi razlog o kom ne može da priča, ona ga nije slušala i rekla mu da ne želi da ima bilo kakav kontakt sa njim.

Njih dvoje su ponovo zapali u krizu, vikali su jedno na drugo, a kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

 0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...