Luna rekla da nije ljubavnica jer je sa Slobom bila pred njegovom ženom, Kija počela da se smije, a onda je Zorica poklopila jednom rečenicom! (VIDEO)

Telegraf
Prethodne noći u Zadrugu je ušla voditeljka Dušica Jakovljević, kako bi zadrugarima postavila pitanja gledalaca, što je već devet mjeseci zakazano za srijedu veče.

Prethodne noći u Zadrugu je ušla voditeljka Dušica Jakovljević, kako bi zadrugarima postavila pitanja gledalaca, što je već devet mjeseci zakazano za srijedu veče. Mnoga pitanja postavljena su Luni Đogani, a jedno od njih glasilo je ovako:

– Zar ne vidiš koliko si providna i smiješna u svojim izjavama za stolom da ste raskinuli i da te Sloba ne interesuje, a cijelu noć ga uhodiš i pratiš do WC-a, Hotela i Paba?

– Da, ja ga uhodim… Sloba i ja jesmo raskinuli još prije mjesec dana. To što smo mi odlučili da budemo u dobrim odnosima, što razgovaramo lijepo, što se ne svađamo, što pričamo o stvarima koje nisu vezane za rijaliti i što nismo na krv i nož, ne znači da smo mi bilo šta ovdje fejkirali ili da smo opet zajedno! Ja ne želim da sa osobom sa kojom sam bila ovdje osam mjeseci, pričala o svemu… Moj tata mi je u pozivu rekao da mi je Sloba jedini prijatelj ovdje!

– Istina je da se moje emocije nisu ugasile, ne mogu tako brzo, ali mi ne radimo ništa loše. Sve zavisi od toga da li ćemo mi biti dobri ili ne. Kad nismo dobri oni slave!

– Da, život nam zavisi od vas dvoje! – ironično joj je rekla Miljana.

– Što se mene tiče ja ću sa Slobom biti do kraja ovdje kao što sam i sada. Tako želim i neće mi to niko zabraniti, mogu da komentarišu šta god hoće! To za Zadrugoviziju, ja sam budala što sam se uopšte primila na komentare ljudi. Mogu da pričaju “ljubavnica” i tako to, oni znaju da ja nisam bila ovdje ljubavnica, vidjeli su to svojim očima – rekla je Đoganijeva.

– Ljubavnica je nešto sasvim drugo! Jeste kao etiketa, on ima ženu, ali ja njemu nisam bila ljubavnica. On zna, znaju ljudi napolju, i ja znam da nisam! Možete samo da pričate, da se smijete, jer ste zlobni i nemate svoje živote!

– Jeste… Ljubavnica je nivo za švalerku! – poklopila ju je Zorica.

– Da, ja sam baš bila švalerka! Tu je žena pred kojom se ljubio sa mnom i bio sa mnom! – rekla je Luna.

– Je l’? A vi se javno ponosite što ste javno to uradili? – pitala je Zorica.

– Da! – rekli su i Luna i Sloba.

– Ljubavnica je neko ko se krije, da se ne zna da si sa njom tamo negdje napolju. Ja sam bila javno ovdje sa njim, pred ženom sam bila sa njim, tako da… Možete samo da se tješite time što pričate da sam bila ljubavnica! – šokirala je Luna izjavom.

– Bolje da ćutiš… – rekao joj je tiho Sloba preko stola, očigledno shvatajući šta je izgovorila.

– Šta sam sad pogrešno rekla?! Nemoj ti da me ućutkuješ! – rekla mu je Đoganijeva.

Kako je to sve izgledalo možete pogledati u videu klikom OVDJE.

(Telegraf.rs)0

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...