LUNA SE IZLANULA KOLIKO DUGO NIJE IMALA SE*S: Zaprepastit ćete se kada čujete detalje, a tek sa kim je POSLJEDNJIM SPAVALA!

alo.rs
Luna Đogani nesvjesno je otkrila činjenicu da mesecima nije imala se*s, kao i to da kada je posljednji put učinila to upravo bilo sa Slobom Radanovićem.

Luna Đogani nesvjesno je otkrila činjenicu da mesecima nije imala se*s, kao i to da kada je posljednji put učinila to upravo bilo sa Slobom Radanovićem.

Iako je u “Zadrugu 2” došla da sebe prikaže u mnogo boljem svjetlu, Luna se svakodnevno bori sa činjenicom da ne može da preboli bivšeg.

“Ne mogu više da se ponavljam, Sloba mi se zgadio. Ipak, kad god sam u nekoj sobi gdje smo bili on i ja, sjetim se njega. Kada vidim Aleksandru i Davida kako se ljube na klupi, sjetim se da smo i mi to radili. Ja ne pričam o Slobi kada sam napolju jer imam prijatelje i život, nemam kad da mislim na njega. Ali ovde je drugačije”, počela je Luna.

Na pitanje da li postoji neki dečko iz rijalitija koji joj se dopada, Đoganijeva je kao iz topa odgovorila da nema, a potom joj je izletjelo nešto što nije željela da se zna.

“Niko mi nije zapao za oko. Nijedan muškarac ovdje nije moj tip i neću na silu da se zaljubim. Pa ja nisam bila ni sa kim otkako sam izašla iz ‘Zadruge’ u junu, nisam imala muškarca, seks. Ogorčena sam na njih”, rekla je ona, a kada je shvatila šta je ispričala, skrenula je temu.

Miljana Kulić je morala da prokomentariše situaciju koja se dešava u “Beloj kući” te ni ovog puta nije prešutjela kada je reč o Luni.

“Ona je samo nesrećna. Stalno traži od produkcije da joj se uvede neki muškarac. Luna ne zna da bude u rijalitiju sama, njoj trebaju dečko i seks”, rekla je oštro Miljana.59

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...