Luna se uvrijedila što ju je Kija nazvala ljubavnicom: Nikad nisam bila ljubavnica, niti ću ikada biti! Sram te bilo, bre! (VIDEO)

Pink.rs
Prethodne noći su Zadrugari odigrali još jednu Igru istine. U toku ove igre nastala je rasprava između najpoznatijeg ljubavnog trougla u Srbiji.

Prethodne noći su Zadrugari odigrali još jednu Igru istine. U toku ove igre nastala je rasprava između najpoznatijeg ljubavnog trougla u Srbiji.

Naime, Luna Đogani je odgovarala na pitanje koje joj je uputila Maca Diskrecija, a odnosilo se na njenog oženjenog dečka, Slobodana Radanovića.

– Ne mislim da je on loš čovjek. Naprotiv, mislim da je dobar čovjek. Naša veza nikad nije ni bila normalna, s obzirom na to šta se sve izdešavalo. Super smo mi i izdržali, šta se sve dogodilo, ušla je Kristina i sve to. Komuniciramo, meni prija da pričamo. On se i družio sa nekim, ja nisam ni sa kim. Gledala sam samo u njega. Ja ću komunicirati sa kim god poželim, ni majka rođena to ne može da mi zabrani, a ne neko odavde. Evo ja ću sada da pričam sve što vi hoćete, Sloba i ja ne razgovaramo, mi se mrzimo. On će biti sa Kristinom kada izađe – rekla je Luna.

Na ove riječi, umiješala se Slobina supruga, Kristina Kija Kockar koja je od Radanovića tražila da obuzda svoju djevojku.

– Možeš samo da joj kažeš da izbaci mene iz usta. Ja tebe mogu da komentarišem jer si ti ljubavnica mog muža – rekla je Kija.

– Ja nisam nikad bila ljubavnica i ti to vrlo dobro znaš. Nikad nisam bila ljubavnica, niti ću ikad biti – vikala je Đoganijeva uzrujano.

Sloba nije imao nikakvu reakciju, pa čak nije ni podigao pogled sa stola dok su njegova supruga i djevojka vrištale jedna na drugu.

– Šta si? Kako nisi ljubavnica kad je on moj muž? Bolje joj reci da sjedne i da ćuti da ne bih ja krenula da pričam – ponovo se obratila Kristina Radanoviću.

– Šta možeš da kažeš? Da sam bila sa oženjenim muškarcem? To, što si pričala i njemu? Sram te bilo, bre – odbrusila je Luna.

Kija je demantovala ove blogerkine navode i naglasila da se tajna, koju skriva, odnosi samo na pjevača i ni na koga drugog.

– Nije bilo vezano za tebe nego za njega. Nemoj ti da pričaš o mom braku, ne možeš da kažeš da nisi ljubavnica kad jesi. Meni on ne treba, hvala lijepo – rekla je Kockareva.

– Na šta se odnosilo ono što si rekla da nećeš nešto da pričaš da mene ne bi povrijedila – pitala je Luna Kristinu, kada je shvatila da je na svoje pitanje dovoljno opširno odgovorila.

Nakon ovoga, nastala je manja svađa između supružnika, i to ponovo oko tajne koju ni jedno, ni drugo ne želi da otkrije. Podsjetimo, pre nekoliko noći, Kija i Sloba su se raspravljali veoma dugo oko istog problema, a do rješenja nisu došli.

– Slobodane, ti bi trebalo da kažeš prije mene. Neću da kažem, hoću da budem bolji čovjek od tebe. Jedini koji ima taktiku ovdje je Slobodan. Žao mi je bilo koje druge djevojke, jer znam kroz šta sam ja prošla. Ne mogu da vjerujem šta ti radiš – rekla je Kija i napustila dnevnu sobu.

Kako je ovo izgledalo pogledajte u snimku klikom OVDJE.

 0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...