LUNIN BIVŠI DEČKO OTKRIO DA MU NIJE NIŠTA ZNAČILA: A onda mu Anabela BRUTALNO odgovorila! KAKAV UDARAC!

Kurir
Kako je Luna Đogani u više navrata u rijalitiju pričala o svom bivšem dečku Srđanu Sariću, on je odlučio da se oglasi, te da stane u kraj svim lažnim navodima koji potiču od strane učesnice rijalitija "Zadruga", što je veoma zapeklo njenu majku Anabelu Atijas.

Kako je Luna Đogani u više navrata u rijalitiju pričala o svom bivšem dečku Srđanu Sariću, on je odlučio da se oglasi, te da stane u kraj svim lažnim navodima koji potiču od strane učesnice rijalitija “Zadruga”, što je veoma zapeklo njenu majku Anabelu Atijas.

Podsjetimo, Srđan je istakao da “njihov odnos nije trajao vremenski onoliko koliko učesnica rijalitija izjavljuje”, te da je ta veza zapravo bila “neformalna i kratka”.

“Učesnica rijalitija i ja nikada nismo bili u ozbiljnoj, pomena vrijednoj vezi, da nismo planirali budućnost, kao što ona, učesnica rijalitija, konstantno pominje i naglašava. Nikada nismo živjeli zajedno, nikada nikome nisam izjavio da ću je čekati nakon završetka rijalitija”, istakao je Sarić.

Nakon objave ove vijesti, Anabela je objavila prepisku sa osobom čiji je identitet sakrila, a u ovoj razmjeni poruka je Srđana počastila riječima: “To govori o njemu. Ja mu želim da ostane dama! Takvog ga znam”.

Prvo oglašavanje Luninog bivšeg dečka! Srđan poslao saopštenje za javnost i demantovao sve što je Đoganijeva pričala o njihovoj vezi!

Od 6. septembra kada je ušla u Zadrugu, uz ime Lune Đogani često se spominjalo i ime njenog bivšeg dečka Srđana Sarića, a povod je bio i taj što je Luna ovog momka i sama pominjala.

Nakon punih 9 mjeseci Srđan se oglasio za medije, a na redakciju medija stiglo je njegovo zvanično saopštenje, koje je ujedno i njegovo jedino oglašavanje na temu Lune Đogani. Sarić je nagovijestio da se saopštenje prenese u cjelosti:

“Prinuđen sam da Vam se obratim zato što se od početka emitovanja rijalitija “Zadruga” konstantno pominje moje ime, sa iznošenjem neistina o meni. Izbjegavao sam da se do sada eksponiram na ovaj ili bilo koji drugi način i demantujem sve neistine izjavljene od strane učesnice rijalitija.

Međutim, kako se nastavlja sa iznošenjem neistina, odlučio sam da na ovaj način demantujem sve što je učesnica rijalitija izjavila, a vezano je za mene iz razloga što izrečene neistine ugrožavaju i narušavaju moj lični mir i profesionalni status. Napominjem da sam uvijek bio spreman za saradnju kada su u pitanju humanitarne akcije ili bilo kakva pomoć, bez javnog eksponiranja, zato što su takvi postupci lični.

Moj odnos sa učesnicom rijalitija nije vremenski trajao onoliko koliko učesnica izjavljuje. Veza je bila neformalna i kratka, nakon čega smo ostali u korektnim odnosima.

Veza sa učesnicom rijalitija se desila kada sam, na moju žalost, bio posvađan sa svojom dugogodišnjom, sada bivšom djevojkom. Nakon prestanka neformalne veze sa učesnicom rijalitija, nastavio sam dugogodišnju vezu. Što ukazuje da učesnica i ja nikada nismo bili u ozbiljnoj, pomena vrijednoj vezi, da smo planirali budućnost kao što ona, učesnica rijalitija, konstantno pominje i naglašava. Nikada nismo živjeli zajedno, nikada nikome nisam izjavio da ću je čekati nakon završetka rijalitija, nikada je nisam pominjao nakon okončanja naše neformalne, kratke veze. Napominjem da iznošenje neistina od strane učesnice rijalitija koje se odnose na mene nije korektno prema mojoj, sada bivšoj djevojci. Ujedno nije korektno ni prema mojoj sadašnjoj djevojci, pa samim tim i meni. Ukoliko se nastavi sa daljim pominjanjem mog imena i iznošenjem neistina, na ovaj način Vas obavještavam da ću u skladu sa zakonom pokrenuti postupak pred nadležnim državnim organima. Sa sredstvima javnog informisanja i televizijom želim da ostanem u korektnim profesionalnim i ličnim odnosima.”

ZADRUGA SE NIKAD NEĆE ZAVRŠITI: Rijaliti se ponovo produžava?! SVI U ŠOKU!

Iako je u “Zadruzi” veliko finale trebalo da se dogodi 31. maja, ono je pomjereno na 20. jun, a učesnici rijalitija su imali podijeljene reakcije na to.

Gostujući u emisiji “Amidži šou”, Teodora Džehverović je otkrila da jedva čeka da napusti rijaliti, te da za 15 dana snimi spot za novu pjesmu. Ipak, voditelj Ognjen Amidžić ju je presjekao:

“Pa, možda to ne bude za 15 dana jer se šuška da se “Zadruga” ponovo produžava”.

Ana Korać se veoma šokirala zbog ove informacije i zamolila je Amidžića da se ne šali, ali on je samo prešao na sljedeću temu, a da se pritom nije nasmijao, ne želeći ni da potvrdi niti da demantuje ove navode.

GODINAMA JE OVO KRIO OD NJE, KADA JE SAZNALA BRIZNULA JE U PLAČ: Kija potpuno slomljena, nije mogla da vjeruje svojim ušima!

Situaciju u ljubavnom trouglu Kija-Sloba-Luna iz dana u dan se mijenja. Prethodne tri nedjelje Radanović nije bio u vezi ni sa djevojkom Lunom, niti se pomirio sa suprugom Kijom, ali se ponovo zbližio sa Đoganijevom, nakon što je njegova majka Draginja Radanović razgovarala telefonom sa njim i Lunom i pružila im podršku.

Ovog popodneva Kija je prolila još suza zbog svog supruga, iako je obećala da to više neće raditi, i to dok je o svemu razgovarala sa Marijom Anom, Anom Korać, Sanjom i Lepim Mićom. Naime, Marija Ana je u toku današnjeg dana imala sukob sa Slobom, prilikom kojeg mu je prijetila da “zna sa kim se on druži”.

Pjevačica nije željela da otkrije na koga je mislila već je Radanoviću poručila da “on dobro zna na koga misli” .

Ona je sada Kiji otkrila kako joj je njihova zajednička koleginica, koja je često nastupala sa Slobom ispričala kako je on sve vrijeme varao svoju ženu, odnosno Kiju. Iako je i sama svojim očima vidjela njegovu prevaru sa Lunom, Kiju je ova infomarcija dosta pogodila, pa se rasplakala.

Društvo joj je savjetovalo da zaista treba da zaboravi na Slobu, da će uskoro izaći iz rijalitija, i da cijelo ljeto treba da provede u veselju i putovanjima. Na kraju se razgovoru priključio i Mića i poručio Kiji da je on čuva, na šta mu je ona odgovorila da sljedeći put kada bude tražila muža, posavjetovaće se sa njim.

BIZNISMEN JE ZAVEO POLA ESTRADE, A SADA JE RAZVEZAO JEZIK: Tigar je bio u vezi sa Anom Korać, nisu se ni skrivali!

Ana Korać, jedna je od najatraktivnijih dama u rijalitiju “Zadruga”, koja je i uprkos silnim udvaranjima momaka u Bijeloj kući, ostala sama.

Dok se o većini učesnika najpopularnijeg rijalitija za ovih devet mjeseci mnogo pisalo i pričalo, Ana je nekako bila jedna od misterioznijih stanara Bijele kuće.

O njenoj prošlosti znali smo jako malo, a onda se na društvenim mrežama pojavila njena fotografija sa srpskim biznismenom Dejanom Popovićem Tigrom, koji je bio u vezi sa mnogim poznatim damama među kojima su bile bivša učesnica rijalitija “Farma”, Jelena Milošević Balerina, pjevačicom grupe “Models”, Zoranom Andrić i mnogim drugim.

“Oni su bili zajedno nekoliko mjeseci. Ne držite me za riječ, ali mislim da je ta veza trajala od februara 2017. do maja 2017. I bila je to veza u pravom smislu te riječi, nije bilo nikakvog skrivanja. Samo što Ana tad nije bila poznata, ali bila je jednako atraktivna kao sada. Tigar je oduvijek volio lijepe djevojke i znao kako da ih osvoji, te ne čudi što i ona nije odoljela njegovom šarmu i muvanju”, rekao je izvor blizak ovom biznismenu, koji je zamolio da ostane anoniman.

Tigar je potvrdio da je bio u vezi sa učesnicom, ali nije želio mnogo da komentariše.

“Tačno je da smo Ana i ja bili zajedno. Kao što sam već rekao, o njoj imam jako lijepo mišljenje i ne bih više ništa o tome govorio. Hvala na razumijevanju”, izjavio je on.

A ti njegovu majku mnogo voliš! Miljana se posvađala sa Slobom – on joj se unosio u facu, a tek je žestoko pobijesnila kad se u svađu umiješala Luna Đogani! (VIDEO)

Miljana Kulić prethodne noći otišla je u Pab, kako bi se pojedinim zadrugarima pridružila u igri asocijacija. Međutim, problem je nastao čim je ušla, pošto se njeno prisustvo nije dopalo Luni Đogani, kao ni Nemanji Đeriću Đeksonu, dok je Bora Santana pobijesnio i rekao da sa Macom Diskrecijom neće igrati igru.

Izbila je svađa, a Sloba je u bijesu Miljani rekao da će joj “je*ati majku”, na šta mu je Kulićeva uzvratila: “Je*i svoju majku Draginju”.

Na to je Đoganijeva “skočila”, pošto ju je prije toga, u Slobinom pozivu i razgovoru sa majkom, Draginja pozdravila i rekla da se drže zajedno. Izbio je potpuno haos, a Kulićeva nije birala riječi.

– Nije ni čudo što si toliko zlo od čovjeka, a to si sada pokazao – rekla je Miljana.

– Bitno je da si ti dobra! – rekao je Sloba.

– Da nisi pominjala Draginju ne bi ti ništa rekao! – umiješala se Luna.

– Ku*vo, sa tobom se ne raspravljam – odbrusila joj je Miljana.

– Alo, djevojko, odje*i! Rekla si mi “ku*vo” stoti put! – rekla joj je Luna.

– Ne pričam sa tobom, a ti i jesi ku*va – ponovila je Kulićeva.

Miljana i Sloba su ponovo jedno drugom spomenuli majke, a nakon što je Kulićeva rekla da je on prvi spomenuo njenu, pjevač joj se izvinio.

– Vi ćete nekome da kažete da ne može da igra, je*ite se u d*pe čoporativno svi! – pobijesnila je Miljana.

Sloba je izašao iz Paba, Luna za njim, a onda je ponovo počela svađa.

– Milion puta si mi porodicu psovao, i Maci i meni! Tražiš đavola, kad ti neko odgovori isto tako, onda ti je krivo – rekla je Miljana.

– Mi smo tebe pustili da se igraš sa nama, Macu nismo htjeli! – viknula je Luna.

– Ti nisi sa njim u vezi?! Šta si ti njemu? – pitala ju je Miljana.

– Ako ti sjediš ovdje, Slobodane, to ne znači da o svim ovim ljudima imaš lijepo mišljenje – rekla je Miljana Slobi na račun toga što nisu htjeli Macu da puste da se igra sa njima.

– Kakav čopor, mi se samo igramo – rekla je Đoganijeva.

– Ne, kad si skočio na mene svi kažu: “U pravu je, u pravu je, opsovala mu je majku”! A kad si ti meni prvi rekao “je*aću ti majku”, to niko nije čuo – rekla je Miljana.

– Dobro, ja sam tebi rekao izvini, a ti si nastavila. “Kurva”, ovo, ono… – rekao je Sloba.

– Ja sam nastavila sa njom da se raspravljam jer me je ona napala – rekla je Miljana.

– Što sam te napala?! Što si pomenula ženu, Draginja si rekla! – uzviknula je Đoganijeva.

– Da, a ti Draginju mnogo voliš! – ironično joj je rekla Miljana.

– To je njegova majka! – rekla je Luna.

– U pravu su, vama je najveća kazna da ostanete zajedno – rekla im je Miljana.

– Je l’ ti to Kija rekla?! Ajde idi kod nje! I to što si rekla da je ološ Draginja, to sigurno nisu tvoje riječi! – rekla je Đoganijeva pred Slobom, misleći na Kristinu i to da je ona Kulićevoj nešto rekla.

– Ja ti se izvinjavam za sve što sam rekao. Bio sam nervozan, izvini – rekao je Sloba Miljani.

– Izvini i ti za majku, i problem je riješen. A što se ona umiješala? Ti i ja bismo to sami riješili – uzvratila je Miljana.

– Rekla si da je ološ od žene! – rekla je Luna.

– Ja se tebi izvinjavam za majku, i ti si se meni izvinio i kraj priče. A nju niko nije bio po ušima da se miješa u naš razgovor – rekla je Miljana, okrenula se i krenula ka kući.

– Da, i hvala ti što sam ku*va po stoti put – rekla je Đoganijeva.

– Tako je, ku*vo. Ćao – rekla je Miljana.

OGROMAN DEKOLTE U PRVOM PLANU: Kad se Kija pojavila u uskoj haljini Sloba nije mogao da SKINE POGLED!

Među njima prednjači Kija, koja je svojim stajlingom odmah privukla pažnju zadrugara i gledalaca, a Sloba je u više navrata gledao u nju.

Kija je obukla usku maslinasto zelenu haljinu i cipele sa visokom potpeticom, i u ovom izdanju pokazala vitku liniju i bujan dekolte. Više fotografija pogledajte u nastavku:

Procurila tajna pisma Lune Đogani namijenjena Slobi!

Luna i Sloba tokom “Zadruge” često su pisali pisma jedno drugom, a upravo oko tih pisama dizala se velika medijska prašina. Prečesto su ona uzrok njihovih čestih svađa, a sjećate li se kako je izgledalo njihovo prvo pismo?

Luna Đogani je poželjela da obilježi tačno četiri mjeseca svoje veze sa oženjenim Slobom Radanovićem, pa mu je uručila ljubavno pismo koje ga je ostavilo bez daha. Učesnica “Zadruge”osvrnula se na sam početak njihove ljubavi pred milionima gledalaca Televizije Pink i sjetila svega lijepog, ali i onog lošeg što su zajedno doživjeli, što je Radanovića dirnulo i oduševilo.

Prvo pismo se desilo dok je ljubav još cvjetala.

Iako o tome nije razmišljala, Luna je svojim postupkom prekršila jedno od osnovnih pravila “Zadruge”, o čemu je sve zadrugare Veliki šef obavijestio putem pisma u kojem je, takođe, zatražio, da mu pismo predaju, a prije toga sve ono što su napisali pročitaju pred svima, budući da je ovakav vid komunikacije strogo zabranjen.

– Ljubavi moja, nisam neki ekspert za ljubavna pisma, ali ću pokušati da ti bar malo dočaram. Nekada je bitno biti samo srećan, ali koliko i zbog čega? Od malena sam željela da budem princeza koju će voljeti neki tamo princ i živjeti srećno do kraja života. Toliko pokušaja, promašaja i, evo, ko bi rekao da će pogodak biti baš ovdje sa tobom. Toliko borbe, suza, čekanja i ponižavanja da bih bila samo tvoja… Osuđena, izvrijeđana, najgora, ljubavnica i rasturačica brakova, ali koga briga?! Opet bih isto uradila i odrekla se svega zbog tebe – započela je Luna svoje izlaganje, a onda nastavila:

– Ti si moj san, moja ljubav, moj smisao života i moja srodna duša. Četiri mjeseca sa tobom, kao četiri godine. U ovakvim uslovima, savršena četiri mjeseca. Hvala ti za svaki zagrljaj, poljubav, podršku, savjet, pomoć… Hvala ti što si tu za mene u svakom trenutku. Hvala što si mi mama, tata, drugarica, dečko, sve… Hvala ti što si me prrihvatio ovakvu, sa Manama i vrlinama, što me voliš takvu i što pored tebe mogu da budem ono što jesam. Mogu ponosno da te držim za ruku i ne dam te nikome. Ne kažu za džabe:”Niko kome je rečeno, nego kome suđeno je”. Sudbina nas je spojila i sve je trebalo baš ovako da bude. Teško je, ali će biti prelijepo kad izađemo. Radujem se svemu ljubavi, življenju zajedno, putovanjima, druženju, svakom trenutku provedenom sa tobom. Moj osmijeh je jedino iskren kad sam pored tebe, gušim se bez tebe, ljubavice, zato me nemoj ostaviti i iznevjeriti. Ti i ja smo tim i čeka nas nebo zajedno. Biću ti sve što želiš, i ljubavnica i sestra i drug! Zauvijek moj, zauvijek tvoja, samo ti i ja.

– Želim zauvijek da se topim u tvojim usnama, želim da ti budem žena i majka tvoje djece. Volim te beskrajno i nek nam je sa srećom najsrećniji dan u životu. Hrčku, tele i ljubavice moja! Volim tvoj palčić, tvoje dlakice i stomačić… Volim te – stajalo je u Luninom ljubavnom pismu upućenom Slobi.

Izgleda da se čak i sjećanje na ovo pismo izgubilo u moru njihovih svađa, laži i pisama koja su došla poslije ovog.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...