Lunu IZVIŽDALA PUBLIKA kada je izašla na scenu, Rada Manojlović stala u ODBRANU Đoganijeve! (VIDEO)

ekskluziva.ba

Zbog ljubavne romasne sa oženjenim pjevačem Slobodanom Radanovićem i poznatih roditelja, Luna Đogani privlači veliku pažnju javnosti od samog početka “Zadruge”. Ova ukućanka koja potiče iz muzičke porodice večeras je nastupala sa Banetom Čolakom koji redovno voli da ističe da je odličan prijatelj sa njenim ocem. Još kada je kročila na scenu publika ju je izviždala što im je Rada kasnije zamjerila.

Luna Đogani i Bane Čolak na velikoj sceni “Zadrugoviziji 3” izveli su pjesmu Ace Lukasa i Ivane Selakov – Daleko si, a nakon njihovog pjevanja uslijedili su i komentari žirija koji je iznio svoje stavove.

– Bane se nije snašao, ali to je za očekivati. Mogao si to bolje da navježbaš, kažem iskreno. Ona nosi energiju kroz život i Zadrugu, svidjelo mi se sve u svemu – rekao je Damir.

– Obradovala sam se što te vidim na bini, Luna, čula sam da ti je bilo loše. Drago mi je što si uspjela da izneseš nastup i htjela bih da ti kažem da nikada ne treba da promijeniš svoj osmeh na licu kojim zračiš, jer ti si najharizmatičnija djevojka u Zadruzi. Lijepo se slikaš i moj ti je savjet da se samo smiješ zato što si rođena za nešto veliko, pričam ti najiskrenije. Krivo mi je što se kidaš i zamjerila bih publici što se kidaš, jer nije u redu da dočekate tako djevojku od 22.godine. Ona je neko ko je po mom mišljenju…Anabela mi nije prijetila, nije me srela, to moram da kažem, ja se izvinjavam. Ja samo imam mišljenje koje je objektivno, neke stvari su se promijenile otkad je sve počelo i stekla sam utisak da je ovdje najogoljenija, najranjivija i najiskrenija i zaslužuješ podršku! – rekla je Rada.0

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...