‘Željko Musa, Željko Musa! Zabio je zadnji gooool! Svi! Svi sad slave zbog tebe… Željko Musa, Željko Musa!’, pjevali su viceprvaci Europe nakon povratka u domovinu našem Žacu zbog golčine koja nas je odvela u finale Europskog prvenstva. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

DEČKI SU DALI MAKSIMUM…

Musa: Ponosan sam što sam bio dio ove čudesne momčadi…

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Okej, nismo u tom finalu slavili zlato, ali koga briga, barem su nam pošteno živce pokidali, a nas Hrvate i to nekad vodi u ekstazu jednaku zlatnoj medalji pa im kažemo – ma ne treba nam to zlato, kad se tako borite za naš grb. 

Sletili su nešto iza ponoći na hrvatsko tlo, a nakon šačice razgovora u zračnoj luci, otišli su na čašicu razgovora u jedan zagrebački restoran. Zasluženo, zaključit će svi. A još jednom su influenceri reprezentacije profesor Miljenko Rak i Damir Kajba pokazali kako slave Hrvati. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

VIDEO: SJAJNA GESTA KAJBE

Kajba poklonio svoju medalju: ‘Ovome čovjeku dao bih sve!’

Dok su na jednom videu Igor Vori i Kajba podigli upravo kondicijskog trenera reprezetnacije na ramena uz pjesmu Novih fosila, koja se inače ori Maksimirom, ‘Za dobra stara vremena’, na drugome je ‘Profa’ pokazao kako dečki slave uz ‘bullhit’ Luke Bulića napisan pred samo finale.

VIDEO

Petsto ljudi dočekalo Kauboje u 1 u noći: ‘Ovo je fenomenalno’

‘Briljirali su Marino Marić i Duvnjak Domagoj Petnaest puta, oblio me znoj! Gledam kako Lino se crveni Potpuna ludara! Preživio je četiri udara! Željko Musa, Željko Musa! Zabio je zadnji gooool! Svi! Svi sad slave zbog tebe… Željko Musa, Željko Musa! Šego Marin, Šego Marin! Obranio je zadnji goooool! Svi! Svi sad slave zbog tebe… Šego Marin, Šego Marin…’, pjevao je našim viceprvacima Luka.

Tema: Rukometni Euro 2020.

Više saznajte na izvornom linku: Eva Grgić – Ma tako treba, dečki! Srebrni rukometaši proslavili medalju / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.