Ono što nam je donio ovaj naš život u tranziciji, raspadom bivše države i našim pokušajima da uđemo u famozne europske integracije je svakako čitav niz produkata koji na najružniji način pokazuje koliko duboko i nisko možemo pasti i kao ljudi i kao društvo uopšte.

Jedan od nus produkata ovoga tranzitnog dona su svakako rijalliti programi a sa njima i čitav niz likova upitnih moralnih i ljudskih vrijednosti, koji na žalost, zbog njihovog stalnog pojavljivanja na televiziji i u medijima postaju uzori i idoli mlađim generacijama.

Zbog svega toga je široj javnosti poznata i starleta koja dolazi iz BiH i koju većina poznaje po njenom medijskom imenu Maca Diskrecija, mada joj je pravo ime Senada Nurkić.

Ona je najviše postala poznata po svojim učešćima u rijalitijima tipa Parovi i Zadruga, a odavno se priča da se ona bavi i najstarijim zanatom na svijetu, mada je započela i neku muzičku karijeri i čak je i snimila par spotova za neke pjesme, u najmanju ruku sumnjivog kvaliteta.

Nju baš i ne brine previše to što se govori o njoj već i sama pokušava na svaki način da diže tenzije u medijima i u javnosti sa nekim svojim izjavama, a posebno sa svojim uvijek provokativnim fotografijama.

Tako je bilo i ovoga puta kada je na društvenim mrežama objavila novčanicu od 500 eura i pohvalila se kako ju je zaradila kao iz šale i to uz jedan veoma šokantan status koji je izgledao ovako:

”Neko zaradi za sat neko za godinu dana” i time još jednom se našla na meti raznih kritičara.

Maca ili Senada nikada nije javno rekla, potvrdila ili demantovala da se bavi najstarijim zanatom, ali svi oni koji je prate na društvenim mrežama znaju da joj nije strano da snima veoma provokativne i eksplicitne spotove, kao i da iste takve fotografije objavljuje na društvenim mrežama.

Karleuša pokazala novu frizuru, ali svi su gledali nešto sasvim drugo (FOTO)

Pop diva Jelena Karleuša došla je na snimanje emisije “Zvezde Granda”, zajedno s prijateljem Zoranom Birtaševićem, koji ju je i dovezao.

Jelena je vitku figuru pokazala u uskoj krem haljini, koja je u prvi plan istakla njene zanosne obline.

Pjevačica je ponovo mijenjala frizuru, pa je sada na snimanje došla kao plavuša ošišana na paž.

i