Maci Diskreciji se pred ulazak u Zadrugu desila strašna stvar: Bojim se, ne znam kako ću…

ekskluziva.ba
Maca Diskrecija je pravila haos u rijalitiju ``Parovi``, a izgleda kako će tek pokazati zube. Učešće joj je donijelu popularnost, a Tuzlanka je potvrdila i ulazak u rijaliti ``Zadruga``, 06. septembra. No, ne ide sve po planu.

Maca Diskrecija će 06. septembra ući u rijaliti “Zadruga“. Tamo će i te kako praviti haos, tako je putem live uključenja na Instagramu oplela po svojim budućim cimerima.

– “To je sve PVC, nebitni su i ne vrijede… Idem a ih za*ebajem tamo. P*cat ću ih sve…“, rekla je Maca u uključenju na Instagramu, te tako najavila paklenu borbu.

Kako Ekskluziva.ba portal saznaje, Maca se ovih dana našla u ogromnom problemu. Naime, starleta treba da posjeti rodnu Tuzlu kako bi završila neku papirologiju, ali je ostala bez lične.

Maca je zabrinuta, budući da je povratak kući radi brojnih obaveza i papira očekuje već ovih dana. I dok završava posljednje pripreme pred ulazak u “Zadrugu“ jako je zabrinuta kako će preći preko granice, jer je ostala bez lične karte. Strah je dodatno povećan, uzmemo li u obzir da, ukoliko ne pređu u rodnu BiH, te samim time ne uspije završiti brojnu papirologiju, mogla bi izostati iz rijalitija.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...