Newcastle je prije nekoliko dana pobijedio Oxford 3-2 i prošao u osminu finala FA Kupa, ali glavna priča bio je jedan njihov navijač. Saint-Maximin je u 116. minuti zabio gol za 3-2 i pobjedu.

Dok su navijači skakali po tribini i htjeli pod eksplozijom emocija uletjeti u teren i zagrliti igrače, jedan navijač je na umu imao neke druge stvari. Majstor je skinuo hlače, izvadio spolni organ i krenuo mahati. 

Foto: DAVID KLEIN

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE

 

Možda ga igrači nisu vidjeli, ali zato su ga u njegovoj sramoti uhvatile kamere. E to mu je najveća pogreška koju je mogao napraviti. Engleski nogometni savez je ubrzo pokrenuo istragu i identificirao mladića. Nestašni navijač zove se Mike Pendridge i on će ubuduće biti samo navijač pred TV-om. Naime, dobio je doživotnu zabranu ulaska na bilo koji stadion u Engleskoj.

Newcastle fan Mike Pendridge has received a life ban from all English football grounds for waggling his penis during FA Cup replay at the Kassam Stadium 😳 pic.twitter.com/fdttVgKoTJ

— PurelyFootball UK (@PurelyFootball) February 6, 2020

To je posebno razljutilo neke navijače koji smatraju da je to prestroga kazna obzirom na ono što je napravio. Jedan huligan je prošle sezone utrčao na travnjak i šakom udario nogometaša Aston Ville Jacka Grealisha i za to dobio zabranu od deset godina, a ove sezone smo bili svjedoci i vrijeđanja na rasnoj osnovi. Navijač koji je rasistički vrijeđao Chelseajevog Tammyja Abrahama dobio je samo četiri mjeseca.

Foto: DAVID KLEIN

Kako god, ovaj navijač više neće smjeti na stadion, ali dojma smo da je ovo ipak malo prestroga kazna za mladića koji je očito bio pod utjecajem nekog napitka.

 


Više saznajte na izvornom linku: Zdravko Barišić – Mahao je penisom na utakmici Newcastlea, a sada više ne smije na stadion… / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.