Nakon što je Muhamed Rakovac, otac tragično nastradalog dječaka M.R. (14) u intervjuu za Face TV praktično otvoreno optužio…

…svoju bivšu suprugu Alisu Mahmutović i njenog novog životnog druga Dubravka Lovrenovića da su, u najmanju ruku, psihički zlostavljali stradalog dječaka (kazao je, između ostalog da je siguran da njegov sin nikada bez prisile ne bi Lovrenovića nazivao tatom, op. prir.) te nakon što je u podužem intervjuu izrazio sumnju da majka i očuh M.R. zapravo žele prikriti vlastite propuste u skrbništvu koji su mogli dovesti do tragedije – javnost zanima šta na izjave dječakovog pravog oca imaju reći Mahmutovićeva i Lovrenović.
Posebno zbog toga što je Muhamed Rakovac kazao da je na tijelu mrtvog sina uočio modricu koja, po njemu, nije mogla biti posljedica pada sa 8. sprata zgrade u sarajevskom naselju Dobrinja.

Međutim, Alisa Mahmutović i Dubravko Lovrenović, potvrđeno je – ne žele javno davati nikakav komentar na izjave dječakovog oca.

Navodno je jedini ovlašteni davati izjave njihov advokat Bekir Gavrankapetanović.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.