“Majka je počela da vara mog oca zbog čega je on počeo da pije. Uvijek je bila mrzovoljna jer nikada nije bila zadovoljna svojim životom, čak je i jedan period bila u depresiji zato što je ljubavnik ostavio.

Zbog toga sam uvijek bila zapostavljena, na roditeljske sastanke mi niko nije išao, išla bih u prljavoj odjeći, o skuvanom ručku nakon škole sam mogla samo da sanjam. Niko nikada nije stajao iza mene, što su svi u školi primećivali i stoga me ponižavali, kako djeca tako i neki prosvetni radnici kroz cijelo moje školovanje.

Često bih kao mala poslije škole išla kod jedinog školskog drugara kojeg sam imala kako bih jela i kako bih bar na trenutak osjetila ljubav i toplinu doma.

Sada imam 27 godina, majka me je još u 14-oj ostavila kod oca alkoholičara sa kojim živim i dan danas jer od minimalca ne mogu da se osamostalim, i često se pitam da li bi mi život bio bolji da su mi i roditelji bili.”

Izvor: Ispovesti.com

 

Više saznajte na izvornom linku: – “Majka je počela da vara mog oca..” / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.