MAJKA KIJE KOCKAR ŽESTOKO UZVRATILA PRIJI: Draginja hoće Lunu za snajku, a evo šta joj je Nadica poručila! SMRZNUĆE SE!

alo.rs
Draginja Radanović, Slobina majka, burno je reagovala nakon što je u "Zadruzi" pušten snimak na kojem se jasno vidi kako Sloba izjavljuje ljubav Kristini, a potom se čuje kako se supružnici ljube.

Draginja Radanović, Slobina majka, burno je reagovala nakon što je u “Zadruzi” pušten snimak na kojem se jasno vidi kako Sloba izjavljuje ljubav Kristini, a potom se čuje kako se supružnici ljube.

Naime, nakon što je snimak emitovan uživo u programu, Sloba je dobio telefonski poziv od majke, koja mu je poručila da se drži što dalje od Kristine i da je Luna prava djevojka za njega.

“Sve je spremno, rekao si da hoćeš razvod, ne treba ti njen advokat, a ni zajednički. Imaš Lunu da bude tu pored tebe, niko drugi ti ne treba, držite se zajedno. Nemoj da ti Kristina prebacuje da nemaš advokata, jer ga imaš. Ne slušaj nikoga, pogotovo ne Kiju, kad izađeš napolje, sve će ti biti jasno”, poručila je Draginja Slobi tokom telefonskog razgovora, ali kada smo je pozvali da nam prokomentariše tu situaciju, ona nije željela da priča.

S druge strane, Nadica Zeljković, Kijina mama, ne sumnja da Slobine odluke u velikoj mjeri zavise od Draginjine podrške, ali vjeruje da će njena kćerka Kristina donijeti pravu odluku kada je riječ o njenom braku.

“Neka je Draginja dala podršku Luni i Slobi, pa ona je prva otvorila Pandorinu kutiju. Lijepo je to kada hoće da ožene već oženjenog čovjeka. On je počeo sve ovo, mama je potvrdila, a mi se sada svi valjamo u blatu. Ne želim da vodim rat sa njegovim roditeljima, a Draginji bih se javila ukoliko bih je srela na ulici. Šta da vam kažem uopšte, mene je blam da odgovaram na ova pitanja”, rekla je Kijina mama Nadica i dodaje da joj je u cijeloj priči jedino jasno da njen zet ne priča istinu.

“Sloba laže i Kristinu i Lunu, to je jasno svima. Mene je zaista blam da odgovaram na ovakva pitanja, pogotovo što su njih dvoje odrasli ljudi. Ali stojim iza toga da je Slobodan dvoličan i lažov. Želim samo da moje dijete bude zadovoljno i srećno. Ako njena odluka bude da se pomire i ako Slobodan bude onaj Boba za kog se Kija udala, biće mi drago, ali teško će se to desiti. Ali na to pitanje odgovor treba da vam da Kristina”, rekla je Nadica.

(Alo.rs)0

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...