MAJKA KOJA JE ZGROZILA HRVATSKU: Ugušila dijete (3), a na internetu kačila OVE SLIKE!

Blic
Slučaj ubistva trogodišnjeg dječaka Denisa Pašića, čije je tijelo pronađeno u uvali Mandrač u Puli, potresao je cijeli Balkan. Nakon što je u medijima objavljena jeziva priča o ubistvu mališana i fotografija njegove majke, u redakciju ``Jutarnjeg lista`` se javilo nekoliko osoba koje su poznavale Kjaru i u šoku govorilo o njoj.

Slučaj ubistva trogodišnjeg dječaka Denisa Pašića, čije je tijelo pronađeno u uvali Mandrač u Puli, potresao je cijeli Balkan. Nakon što je u medijima objavljena jeziva priča o ubistvu mališana i fotografija njegove majke, u redakciju “Jutarnjeg lista“ se javilo nekoliko osoba koje su poznavale Kjaru i u šoku govorilo o njoj.

Užasna istina je ustanovljena brzo, ali je majka monstrum pokušala da “prevesla“ policiju. Ona je prvo prijavila nestanak dječaka u utorak uveče, ali se ubrzo slomila i odvela policiju do tijela u jutarnjim satima u srijedu. Ubrzo je postalo jasno kako se obistinio najcrniji scenario – policija je nakon kriminalističkog istraživanja objavila da je uhapsila Kjaru Rojnić i jednu 14-godišnjakinju za teško ubistvo mališana. Zločin se navodno desio u stanu u Ulici Akvilejski prilaz u Puli.

Nezvanično se saznaje da je osumnjičena maloljetnica štićenica Doma za vaspitanje djece i mladih u Puli, iz kog je pobjegla i za kojom je bila raspisana potjernica. Uhapšen je i 29-godišnji muškarac iz Medulina, zbog neprijavljivanja počinjenog kaznenog djela, navodno ljubavnik majke monstruma.

– Oblio me znoj kad sam ugledao Kjarinu sliku u novinama, a nedavno smo komunicirali na stranici za upoznavanje “Badoo“. Detalje našeg virtuelnog četovanja zadržaću za sebe. Mogu samo reći da je bila nabijena sek*ualnim strastima. Mlađi sam nešto od nje pa mi je bilo čudno kako je uopšte počela sa mnom razgovor. O sebi je rekla da joj je cilj poznanstva s mladićima od 21 do 35 godina i da je prirodna i otvorena za nova iskustva – kaže za Jutarnji.hr jedan od čitalaca.

Jedan od korisnika ove društvene mreže s Kjarom je trebalo da se sretne uživo. On je ispričao da je taj susret trebalo da se dogodi preko njegovog prijatelja koji je s njom, navodno, bio u intimnoj vezi.

– Prijatelj se u nju zaljubio. Pre bih rekao da ga je zaintrigirala fotografijama na kojima se vide određeni dijelovi tijela. Ima i poseban folder na stranici s desetak fotografija, ali to je samo za one koje je ona odabrala. Učinilo mi se kao da prednost imaju stranci. Napominjala je da govori nekoliko stranih jezika, od njemačkog i španskog do italijanskog i makedonskog – povjerio je drugi čitalac.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...