Majka Sinana Sakića: “Moje srce neće izdržati njegov sprovod, umrijet ću za njim”

index.hr

FOLK pjevač Sinan Sakić preminuo je u petak u 62. godini u Beogradu nakon duge i teške bolesti.

“Umrijet ću. Ne mogu ovo izdržati. Kćer sam već sahranila, sad i njega. Bila sam kod drugog sina kada su nam javili da je Sinan preminuo. Nisu mi dali da idem kod njega pa su me odveli kući jer to ne bih podnijela. Pala bih. Teško mi je. Ode moje dijete drago, a ja ga ne vidjeh”, rekla je njegova majka Đulka za Kurir.

Dodala je da njen sin dugo nije bio u rodnoj Loznici jer se liječio u srpskom glavnom gradu. Transplantaciju jetre nije dočekao.

“Samo kukam i vičem za njim. Grozno mi je jer sam sama u kući. Moje srce neće izdržati Sinanov sprovod. Kako ću ja tamo? Umrijet ću i ja za njim. Jedina sreća su moji unuci, ali kako živjeti dalje? Da sam ga barem vidjela, poljubila i pomazila”, rekla je njegova majka.

Sinanov najstariji sin Rašid prije mjesec i pol izašao je iz zatvora. On je 2011. osuđen na 12 godina zbog ubojstva i pokušaja likvidacije. S ocem se nije vidio godinama, no navodno ga je potresla njegova smrt. Očekuje se da će doći na pokop u ponedjeljak u 14 sati na muslimanskom groblju u Loznici.0

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...