Majka ubijenog Davida: Ubili su nam dijete, nije to bajka…

N1

Majka stradalog mladića Davida Dragičevića Suzana Radanović se večeras obratila okupljenim građanima u Banjaluci na protestnom skupu “Pravda za Davida”.

“Ja sam Suzana Radanović, rođena 2. novembra 1976. godine u Banjaluci. Davida sam rodila u istom ovom gradu. Ja sam po struci diplomirani ekonomista, nisam nepismena. Zdrava, prava, psihički veoma jaka. Ovo što pričamo da nam je policija ubila dijete, nije bajka. Nismo to izmislili pa došli da dižemo narod. To je realnost, to je stvarnost, morate prihvatiti da nismo ludi, ne pričamo bezveze. Kome bi palo na pamet da iz čista mira optuži policiju da mu je ubila dijete”, kazala je na početku govora Suzana Radanović.

“Lukaču, ko je toliko jak da ga štitiš? Dodik, ko je toliko jak da staješ iza njega da ćeš svoj narod da pregaziš radi njega?”, ponovila je.

Radanović je kazala da joj niko “neće ubiti dijete i otići kući spavati”.

“Ja kao majka zahtjevam od Lukača, jer ga smatram odgovornim zbog funkcije, za ubistvo mog djeteta je on odgovoran. Lukač je za mene najveći krivac, čak veći od samog ubice. Sam je na naš zahtjev da da ostavku iz moralnih razloga kojih nema, rekao, da će on sam da ode. Prva greška je sramna pres konferencija kad su moga sina bez dokaza ijednog proglasili lopovom, narkomanom i samoubicom. Moje dijete nećete ubiti i otići kući spavati, nema šanse. Nema šanse. Dok smo živi, ostajemo ovdje i ne idemo, dok ubica ne shvati šta je moral i čast”.

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...