Mnoge priče i teorije, kao i urbane legende su ispričane o Željku Ražnatoviću Arkanu, te o njegovom životu, ženama iz njegovog života i njegovoj djeci koju ima sa pet različitih žena i svako to svoje dijete je i priznao.

Od tih pet žena sa kojima je imao djecu Arkan je bio u braku samo sa dvije. Za brak sa pjevačicom Cecom Ražnatović već svako zna, ali malo ko zna da je Arkan prije braka sa Cecom 13 godina bio u braku sa Natalijom Martinović

Natalija iz braka s Arkanom je dobila četvero djece i to kćerke Mašu i Milenu te sinove Vojina i Nikolu,. Sa Cecom ima sina i kćerku, Anastasiju i Veljka i još troje djece sa drugim ženama što je sveukupno devetoro djece.

Natalija je bila baš prava Arkanova supruga koja mu je pored djece dala još mnogo toga, pa je manje poznato da je njen rođeni brat zajedno sa Arkanom ratovao po Hrvatskoj i Bosni i da je u tim borbama i poginuo, neki od svjedoka koji su bili isto sa Arkanom na ratištima se dobro sjećaju kako je Natalija primila vijest da joj je brat poginuo i mnogi kažu da će po njenom izrazu lica da je pamte, jer je u tome trenutku izgledala kao zombi, bez trunke krvi u sebi, te da je u jednome trenutku izgledala kao da je izgubila zdrav razum i odjednom je nestala sva njena ljepota po kojoj je bila posebna.

To nije jedina tragedija u životu prve Arkanove supruge jer je i njen drugi brat 2002. godine pronađen mrtav zajedno sa svojom suprugom i djecom, a kasnije je istragom ustanovljeno da je Natalijin brat lišio prvo života svoju ženu i djecu, pa je kasnije i sebi presudio, mada postoji i verzija da je likvidiran iz nepoznatih razloga.

A kada je Ceca ušla u Arkanov život, Natalija je znala šta je čeka i nije pravila nikakve probleme već je spakovala kofere i sa djecom otišla u Beč, o čemu je nekada govorio i njen sin Vojin.