Talent emisije pomažu takmičarima da poslije izgrade karijeru. U popularnoj emisiji “America’s Got Talent”, nastupali su majka i sin koji su jednostavno oduševili publiku. Alla Novikov i njen sin su osvojili publiku i žiri svojim nastupom.

Nisu znali da će sve to tako dobro proći. Taj njihov nastup je postao popularan i osvojio je veliki broj pregleda. Dobili su mnoštvo pozitivnih komentara i reakcija. Naime, njih dvoje su pokazali koliko su talentovani za ples.

Nastup je bio tako dobar da su svi frenetično reagovali. Dobili su sve glasove od žirija da prođu u sljedeći krug. Njihovi plesni pokreti su djelovali potpuno očaravajuće. Ovdje možete da pogledate kako je to njihov nastup izgledao:

Izvor vijesti: Ozren Tosic / azra.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.