‘Ili je ona upravo odgledala drugu sezonu serije ‘Underbelly’ ili mi odgajamo luđakinju. Mislim da ću se odseliti dok ne doznamo’

Nema sumnje da klinci mogu izgovoriti najčudnije stvari čijih značenja uopće nisu ni svjesni. Ova majka iz Australije u to se uvjerila na prilično bizaran način, nakon što ju je njezina četverogodišnja kćerkica Scout ostavila, kako u šali kaže, u strahu za vlastiti život.

Cheryl Denyer, supruga televizijskoga voditelja Granta Denyera, detalje ovoga urnebesnog incidenta otkrila je na društvenoj mreži, gdje je podijelila prepisku sa suprugom u kojoj mu govori što je upravo doživjela u automobilu s kćerkicom.

Ovo je tragikomično


“Dok smo se vozile kući, rekla sam joj da se moramo zaustaviti jer se nisam osjećala dobro. Scout zbog toga nije bila sretna pa mi je rekla: ‘Vidiš ovo tužno lice, mamice. To je zato što želim izrezati tvoje tijelo nožem jer mi ideš na živce.’ Hm, koji k****?!”, poslala je Cheryl Grantu.Nije potrebno naglašavati koliko se njezin suprug šokirao, a pomalo i zabavio, pročitavši poruku. “Jesi li ti ozbiljna? Je** te, ovo je mračno… Ali smiješno”, odgovorio je poznati voditelj, a supruga je nastavila:

“Da, ozbiljna sam. Malo sam pošizila, ali sam joj mirno rekla da ću, ako me izreže nožem, umrijeti i da ću joj onda nedostajati. ‘Zar to želiš?’, pitala sam je. Ona je samo slegnula ramenima, a ja sam joj objasnila da ću tada nestati zauvijek. Zatim mi je rekla da se samo naljutila na mene.”Suprugu i fanovima je smiješno

Vidjevši duhovitu stranu incidenta, otac djevojčice našalio se sa suprugom. “Savjetujem ti da ne zatvaraš oči”, napisao joj je i na kraju poruke dodao smajlić koji umire od smijeha.

Podijelivši prepisku sa svojih 172.000 pratitelja, voditelj se našalio da je zabrinut za svoju četverogodišnju kćer. “Ili je Scout upravo odgledala drugu sezonu serije ‘Underbelly’ ili mi odgajamo luđakinju. Mislim da ću se odseliti dok ne doznamo”, zaključio je u opisu.Pratioci ovoga popularnog para nasmijali su se cijeloj situaciji i podijelili vlastite slične priče o dječjim ispadima. “Sjećam se kada mi je moj četverogodišnji sin držao škare iznad glave pa ih sakrio iza leđa čim sam se okrenula”, komentirala je jedna pratiteljica.

(net.hr)