MAMI SAM POSLALA PORUKU DA SAM PREVARILA MUŽA I DA SAM MOŽDA TRUDNA

 A onda sam shvatila da sam broj POGRIJEŠILA, MOJ ŽIVOT JE GOTOV

BONUS

“Moja djevojka ima tu ružnu naviku da gdje god da odemo ona mora da slika šta jedemo ili pijemo i da kači to na razne Instagrame i ostale gluposti.

Mislio sam da će moje kontsantno zvocanje da joj dopre do tog malog mozga i da će prestati to da radi.

Sinoć smo otišli u restoran na večeru i kada je konobar donio hranu, ona je odmah izvadila telefon da slika.

Toliko sam se iznervirao da sam joj zgrabio telefon i toliko ga jako bacio da se razbio o patos na komade.

ONA JE NAJBOGATIJA SRPSKA PJEVAČICA, NA NOGAMA NOSI ZLATNI ROLEKS, A TAŠNA JOJ VRIJEDI 2 STANA U BEOGRADU: Cijeli sprat joj je ormar, ima tri kućne pomoćnice, ZNATE LI KO JE ONA?

Broj jedan za show – Novi.ba. Vaš izvor informacija.

Evo, ne javlja se cijelog dana, zovem je na fiksni, a njen ćale mi kaže da neće da se javi i da neće očima da me vidi, a potajno da ona ne čuje mi je rekao ”svaka čast, care”.”

 

Više saznajte na izvornom linku: – MAMI SAM POSLALA PORUKU DA SAM PREVARILA MUŽA I DA SAM MOŽDA TRUDNA: A onda sam shvatila da sam broj POGRIJEŠILA, MOJ ŽIVOT JE GOTOV / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.