MAMI SAM POSLAO OVU SLIKU SA JARANIMA, KAD JE POGLEDALA KO JE NA NJOJ OVO JE NAPISALA: Od stida nisam mogao sebi doći, KAKVU OVO MAJKU IMAM?!

BONUS ISPOVIJEST

“Moj muž je imućan čovjek, ali i posesivan. Pored njega imam šta god poželim, od odkeće i obuće od par hiljada eur, kozmetiku, parfeme, putovanja na egzotične destinacije, najskuplje hotele, restorane, salone, moje je samo da tražim. Ali nemam “slobodu”. 

Nigdje ne smijem da idem bez njega, čak ni do radnje ili ljekara. Društvo nemam jer mi je zabranio, a kancelarija mu je u kući, pa nisam sama ni kad je na poslu. 

Dvorište je najdalje dokle mogu sama. Ne da mi da radim, nemam svoju karticu, stalno mi kontroliše telefon i laptop, bukvalno svuda ide sa mnom, kod ljekara čak i u ordinaciju uđe sa mnom. Porodicu ne smijem da posjetim bez njega. 

Ljudi me žale, ali meni nimalo ne smeta. Svjesna sam da je pretjerano, ali kada me svaki drugi dan vodi u šoping i kupuje cipele i bunde od po 4000-5000e, kada idemo na Maldive, Bali, Dubai čim ja tražim, bukvalno sve što hoću dobijem, meni ne smeta nimalo. Imamo ljubavi i novca, a ko kaže da novac nije bitan i da se ne bi mijenjao sa mnom, sigurna sam da se tješi.”

Više saznajte na izvornom linku: – MAMI SAM POSLAO OVU SLIKU SA JARANIMA, KAD JE POGLEDALA KO JE NA NJOJ OVO JE NAPISALA: Od stida nisam mogao sebi doći, KAKVU OVO MAJKU IMAM?! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.