Dok Dinamo ne nađe novog trenera, Zoran Mamić i Damir Krznar vodit će momčad. Prvi ispit čeka ih već sutra u Koprivnici.

– Jedino što ćemo tražiti od igrača jest da dođu sa samopouzdanjem i autoritetom jer u HNL-u sve ovisi o Dinamu, toga moraju igrači biti svjesni. Zato s njima razgovaramo, pa i pojedinačno. Poraz od Austrije je neugodan, ali i s tim moramo živjeti. Treba vratiti optimizam jer možemo slaviti u Beču, kazao je Zoran Mamić za Večernji list.

– Logično je, s obzirom da su pred nama brzo dvije utakmice, da ja sjednem na klupu jer sam surađivao s Krunom i stožerom, a Krznar je ‘unutra’ i ima najbolji uvid u stanje momčadi.

Sportski direktor mogao je potvrditi da novog trenera nema, a o svom ostanku, čak i da se prođe Austrija, ne želi špekulirati. Najavio je da traže kvalitetno rješenje.

– Još ni s kim nismo razgovarali, osim što je Ivanković dobio onaj poziv. Vjerovali ili ne, dobili smo 50 ponuda, raznih imena, od nekih sam se “smrznuo” i ne znam bi li takvi treneri došli u Dinamo jer nude ih agenti. Moga spomenuti neke od njih kao što su Cuper, Gross, Grant, Reja…