Zvonimiru Bobanu (51) i njegovom AC Milanu po svemu sudeći propala je priča sa povratkom Zlatana Ibrahimovića (38), ali Boban ima konkretnu alternativu, a to je – Mario Mandžukić (33).

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Švedska novinarka i bliska Ibrahimovićeva prijateljica Jennifer Wegerup (47) otkrila je kako Zlatan još razmišlja no ipak je znatno bliži završetku karijere u Napoliju.

Na tom tragu MilanNews.it piše kako je Mandžo jedina prava i dovoljno velika alternativa za Rossonere. Pregovori su počeli, a prava ponuda još nije bačena na stol dok Zlatan ne odluči hoće li na sjever ili jug Čizme.

Mandžukić u Juventusu ima oko 6 milijuna eura godišnje plaće, u Milanu bi morao pristati na cca. 2.000.000 € manje pa želi najmanje dvogodišnji ugovor, tvrdi MilanNews.

MITCHELL GA OBOŽAVA

NBA zvijezda na utakmicu je došla u – Mandžukićevu dresu

Inače, Calciomercato.com još se drži svoje procjene da će Mandžo u Manchester United sa ugovorom na 1.5 godinu i 80 tisuća funti tjedne plaće.

Mandžukića ugovor s Juventusom veže do ljeta 2021. godine, a sa Starom damom je osvojio četiri Scudetta te tri talijanska Kupa i dva Superkupa.

Za Juventus je od 2015. godine odigrao 162 utakmice i zabio 44 gola te postao ljubimac navijača i autor možda najljepšeg gola u finalima Lige prvaka (‘škarice’ Modrićevom Realu).

Od dolaska Maurizija Sarrija (60) na čelo torinske struke Mandžo za Juventus nije odigrao, doslovno – ni sekunde.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL ‘ZENZACIJA’ SA IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Više saznajte na izvornom linku: Danijel Vukušić – Mandžukić je Milanov izbor ako ne uspiju dovesti Ibrahimovića / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.