MARIO MANDŽUKIĆ prije tri tjedna predstavljen je u katarskom Al-Duhailu. Hrvatski napadač s osmijehom je pozirao s čelnicima kluba i navijačkim šalom.

“Pripremam se za novo poglavlje u svojoj nogometnoj karijeri. Ovo je jedan od najvećih klubova Azije. Jedva čekam sa suigračima krenuti u ostvarivanje klupskih ciljeva”, rekao je tada 33-godišnji Mandžukić.

Danas je postalo jasno da će taj put za njega i za klub biti nešto teži nego je očekivano. Al Duhail je objavio kako Rui Faria zbog osobnih razloga odstupa s pozicije trenera pa je Mandžukić ostao bez trenera pod kojim je došao u klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rui Faria 44-godišnji je stručnjak koji je cijelu karijeru bio desna ruka Joseu Mourinhu. Od 2002. do 2019. Faria je u stopu pratio Mourinha, no ove godine se odlučio na iskorak i preuzeo je najbolji katarski klub.

Sezone 2017./2018. Al-Duhail postaje prvi klub u povijesti Katara koji je u istoj sezoni osvojio sva tri domaća naslova – prvenstvo, Katarski kup i Emirov kup.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Više saznajte na izvornom linku: – Mandžukić ostao bez trenera. Čovjek koji ga je doveo u klub dao je otkaz / (index.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.