Kimberli sve svoje setove kreira sama – kupuje rekvizite, sama se šminka, odijeva i pravi frizuru. Kada sve složi kako je zamislila, upali tajmer na fotoaparatu i dobiva vrhunske fotke
.

Manekenka Kimberli Daglas (Kimberly Douglas) (23), poznata kao Kihmberlie, društvene mreže osvaja svojom kreativnošću. Ona sama stvara scene za selfije, a fotografije na kraju izgledaju dostojne naslovnica najpoznatijim časopisa.

Kada ne biste znali da ona zapravo stvara sve te fotografije, pomislili biste da su nastale u predivnim dijelovima svijeta ili studiju nekog poznatog svjetskog fotografa. Trikove kako napraviti savršeni selfi ona dijeli na Instagramu gdje ima više od 100.000 sljedbenika. Za sebe kaže da je ‘djevojka koja se nalazi i ispred i iza kamere’.

Kimberli sve svoje setove kreira sama – kupuje potrebne rekvizite, koristi materijale koje ima kod kuće, sama se šminka, odijeva i pravi frizuru. Kada sve složi kako je zamislila, upali tajmer na fotoaparatu, smjesti se na scenu i na kraju dobiva vrhunske fotografije.

– Bavim se time oko tri godine. Postupak pripreme oduzima puno vremena i truda, ali poanta je pokazati da svatko može stvoriti vlastiti foto studio kod kuće, ili negdje drugdje, i biti model – ispričala je i dodala da inspiraciju za kadrove dobiva iz časopisa ili reklamnih kampanja.

Pogledajte kako to radi, možda i vi dobijete inspiraciju
.

1.

2.

3.

4.

5.Izvor vijesti: Avaz.ba / azra.ba