Birhanu Legese pobijedila je na maratonu u Tokiju koji nikad nije imao manje natjecatelja! Japanci su u strahu od korona virusa ograničili broj natjecatelja, odnosno natjecali su se samo ‘elitni’ natjecatelji. 

Foto: ATHIT PERAWONGMETHA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Foto: Reuters

Trebalo je nastupiti 38.000 natjecatelja, a na kraju je utrku trčalo samo njih 200. Neki od gledatelja stajali su kraj ograde i promatrali mizeran broj natjecatelja, dok se prošle godine 

Foto: ATHIT PERAWONGMETHA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Ove bi se godine u Tokiju trebale održati i Olimpijske igre, a za njih Japanci ističu kako nema straha jer su već sad krenuli u borbu s mogućim problemima. 

Foto: ATHIT PERAWONGMETHA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Više saznajte na izvornom linku: Fabijan Hrnčić – Maraton u Tokiju zbog korona virusa krenuo s nikad manje natjecatelja / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.