IAKO JE Barcelona pobijedila na gostovanju kod Getafea, u klubu je i dalje kaos, piše Marca. Izgleda da nema tjedna u kojem ne ispliva novi problem, a posljednji se pojavio u subotu. Pique je poslao jaku poruku upravi i rekao da se uprava kod komunikacije s osobljem može poslužiti i drugim sredstvima od onih kojima se služi, iako nije naveo točno o čemu se radi.

“Kada se dvoje ne želi posvađati, onda nema ni rasprave. Poznajemo klub, znamo kakvi su odnosi s medijima i znamo tko piše članke i kad nisu potpisani. Ne želimo svađe, jer naš cilj je biti što bolji na terenu. Ne želimo da itko izaziva svađe s problemima koji se nisu ni dogodili”, izjavio je Pique.

Problem Neymar

Ipak, nije to prvi problem koji se Barceloni dogodio, piše Marca. Ljetos je žarko željela dovesti Neymara, a sva događanja vezana za eventualni transfer pratila su se praktički iz sata u sat. Neymar na koncu nije stigao, a Messi je ozlijeđen, što je samo dodatna otegotna okolnost.

Nedovršen posao s Neymarom stvorio je problem na dva načina – prije svega, jer igrač takve klase nije doveden. Drugo, možda još gore, je to što su neki igrači ponuđeni kako bi se ostvario “deal” za Neymara, što je za njih jasno značilo da su na izlaznim vratima.

Jedan od tih igrača je i Rakitić, koji je odigrao ogroman broj minuta u prve dvije Valverdeove sezone. U ovoj sezoni uglavnom je na klupi i ulazi u drugom poluvremenu, a čini se kako se to stanje neće tek tako promijeniti. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I to nije sve

Ima još dosta poteškoća koje dodatno doprinose nestabilnosti ekipe. Dembele nije otišao, a ove je sezone u samo sedam kola doživio već dvije ozljede. Osim toga, kruže priče o nesportskom životu Arthura, koji na terenu još nije dostigao onu razinu koja se od njega očekuje.

Ukratko, nestabilnost uprave, privatni životi igrača, dolasci, nedolasci i sve ostalo nisu problemi koje jedna neuvjerljiva gostujuća pobjeda može riješiti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Izvor: / index.hr


PROMO PLUS: Možda vas zanima i ovo: