PANDEMIJA koronavirusa stopirala je sport i nogomet na neodređeno vrijeme, a veliko je pitanje i što će biti s ljetnim prijelaznim rokom.

Marca piše kako je u Barceloni sigurna samo jedna stvar, a to je da će Ivan Rakitić biti na prodaju. Hrvatski reprezentativac je u nekoliko posljednjih prijelaznih rokova bio u izlogu, novinari su ga stalno tjerali iz Katalonije, no on se svaki put uspio izvući i odličnim igrama nametnuti treneru.

Ovaj put svi su sigurni da će biti drugačije, posebice jer Rakitiću ugovor traje do lipnja 2021., što znači da ga prvak Španjolske mora prodati u idućem prijelaznom roku ako misli na njemu nešto zaraditi.

Marca dodaje da bi Barca mogla Rakitića prodati za približno isti iznos koliko je za njega platila Sevilli u lipnju 2014. – 18 milijuna eura plus tri milijuna dodatnih bonusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Camp Nouu postoji uvjerenje da im Rakitić može donijeti oko 20 milijuna eura ili može biti dio trampe s nekim od klubova iz Španjolske, Italije ili Francuske, koji su zainteresirani za Hrvata.

Marca zaključuje da ako se takav scenarij desi, bio bi to sjajan posao za Barcu s obzirom na sve to što im je Rakitić od ljeta 2014. donio.

Rakitić je odigrao 299 utakmica za Blaugranu i osvojio je 13 titula. Jedna od njih je bila i Liga prvaka 2015. kad je u finalu zabio vodeći gol u pobjedi 3:1 protiv Juventusa.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Više saznajte na izvornom linku: – Marca: Rakitić, dobar posao za Barcelonu / (index.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.