Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Baresi, Bergomi, Ronaldo, Zanetti, Icardi, Handanović… Imena da se smrzneš, velikani koji su bili kapetani Intera.

Tom društvu u pobjedi nad Milanom 4-2 priključio se hrvatski veznjak Marcelo Brozović (27). Conteu je povjerenje uzvratio golom.

– To je vrlo veliko priznanje, ne postaje se tako lako kapetan u tako velikom i ozbiljnom klubu poput Intera – kazao nam je bivši “vatreni” Dario Šimić (44), koji je igrao za Milan i Inter.

Foto: 24sata/REUTERS

– I ja sam bio nekoliko puta kapetan Intera, no u četiri sezone, koliko sam igrao tamo, u to je vrijeme u klubu bio i legendarni kapetan Javier Zanetti, a netko drugi mogao je biti kapetan samo ako on nije igrao – objasnio je Šimić.

POGLEDAJTE GOLOVE HRVATA

Talijani ludi za Brozom: Epic Inter! Baš je bio pravi kapetan

TRENER MILANA:

Ljutiti Pioli: Pa znali smo da ne smijemo ostaviti Broza samog!

Foto: Fabrizio Carabelli/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL

Prvi stranac kapetan Intera bio je Švicarac Hernst Marktl 1909., a na novog stranca kapetana čekalo se 90 godina, do Ronalda.

– To je čast koju dobiju samo rijetki igrači, pogotovo stranci, domaći su igrači u prednosti. Izrastao je u jednog od najboljih na svijetu na toj poziciji, on će biti nasljednik Luke Modrića u reprezentaciji – uvjeren je Šimić.

Više saznajte na izvornom linku: Tomislav Gabelić, Mato Galić – Marcelo Brozović drugi je Hrvat koji je nosio kapetansku traku Intera, kapetan je bio i Dario Šimić / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.