Da prava ljubav u vrijeme pandemije dolazi na videlo pokazala je MariJa, čitateljka talijanskih novina Corriere della Sera.

“Žena od 40 godina, sretno udata, vijerna partnerka sa sigurnim poslom. Čini se kao idilična bračna priča, ali nije tako. Već pet godina varam svog muža s dvostruko mlađim muškarcem. Činim sve kako bih sebi priznala da to što radim nije u redu, ali nešto me uvijek vuče nazad”, napisala je Marija.

Svjesna svoje greške, već godinama pokušava da prekine odnos koji bi joj mogao uništiti sve što je godinama gradila sa svojim mužem i decom, ali to joj nije polazilo za rukom.

foto: Ilustracija

Ali, korona virus uspio je da promijeni sve. Marija je shvatila šta je zaista bitno i vrijedno u njenom životu, a to su njen muž i djeca, i odlučila je da ostavi sve što ju je sputavalo u prošlosti.

“Ovaj virus me je naučio da cijenim stvari koje sam jedno vrijeme svog života zapostavljala. Moja petogodišnja avantura bila je velika greška zbog koje se sada osjećam grozno. Nisam bila u stanju da shvatim koje su prave vrijednosti u mom životu, jednostavno sam bila zaslijepljena”, objasnila je Marija.

 

Više saznajte na izvornom linku: – Marija je varala muža pet godina: Evo šta se desilo sa njihovim brakom kad su zatvoreni u karantin! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.