Pregovori oko transfera Marija Mandžukića iz Juventusa u katarski Al Rayyan usporili su se nakon što je hrvatski nogometaš vidio gdje trenira momčad. Mandžo nije u planovima Maurizija Sarrija, nije prijavljen ni za Ligu prvaka, a u Serie A se može samo nadati čudu pa da dobije koju minutu.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Stoga već neko vrijeme intenzivno radi na odlasku iz Juventusa, a najbliže do sada bio je prelasku u katarski Al Rayyan. No, kad je vidio gdje treniraju smračilo mu se pred očima.

Talijanski Tuttomercato piše da Al Rayyan trenutno radi na svojoj infrastrukturi pa momčad trenira na terenu koji se Mandžukiću čine neprimjerenima za njegovu razinu. Iako je to razočaralo Hrvata, Talijani navode kako to, pak, ne smeta bivšem igraču Porta Yacineu Brahimiju, koji je nedavno potpisao za klub.

فريقنا الأول لكرة القدم يستأنف تدريباته غدا (الجمعة ) استعدادا لملاقاة الدحيل يوم الأحد المقبل في الجولة الثالثة للدوري علي ستاد الجنوب المونديالي pic.twitter.com/Pui5DHA2Ru

— AlRayyanSC (@AlrayyanSC) 12. rujna 2019.

Tu se javio još jedan problem, a on je odšteta koju ‘stara dama’ traži za bivšeg hrvatskog reprezentativca. Ona iznosi okruglih 10 milijuna eura, a katarski klub nije spreman toliko platiti.

– U ovom trenutku priča je utihnula, ali situacija je takva da će se riješiti u narednim danima, na ovaj ili onaj način – piše Tuttomercato.

TMW – Juventus, agenti di Mandzukic in Qatar. Situazione di stallo https://t.co/gzdOVULHaP

— Tuttomercatoweb (@TuttoMercatoWeb) 21. rujna 2019.Izvor: Boris Trifunović / 24sata.hr