Nakon što je Marija Šerifović napravila pravu pometnju kada je na Instagramu objavila kako je diskvalifikovan Adam Labunski iz takmičenja, sada se ponovo oglasila na ovoj društvenoj mreži.

Marija Šerifović je sada otkrila i kog takmičara će vratiti u šou umjesto pomenutog kandidata.

Pop zvijezda bila je mentor Adamu, a pjevačica je odlučila da u svoj tim umjesto takmičara iz Makedonije vrati kandidata Minela Spahovića.

Marija je u svojoj objavi napisala i da je svoj takozvani “zlatni glas”, koji svaki mentor može da iskoristi kako bi vratio u takmičenje bilo kog kandidata, poklonila Arminu Jusufoviću.

Podsjećamo, Adam Labunski se istakao svojim odličnim vokalnim sposobnostima, ali su ga mnogi ipak zapamtili zbog skandala koji je njegov otac u drugom krugu “Zvezda Granda”.

Podsjetimo, Marija Šerifović se ogradila od ovog takmičara, iako mu je mentor, uz obrazloženje da nije slušao njene savjete nego očeve, što je u nastavku emisije izazvalo žučnu raspravu između Adamovog oca i Đorđa Davida, gdje su pale mnoge teške riječi.

Ipak, kada se Labunski pojavio u trećem krugu, priča je bila sasvim drugačija.

– Adam je moj problematični đak iz posljednje klupe koji tjera po svome – našalila se Marija, ali se Đorđe nadovezao:

– Ipak je ovoga puta poslušao tvoje savjete.

– Ja sam čuo da se njegov otac ovoga puta lijepo pozdravio sa Đorđem Davidom – obavijestio je sve Saša Popović.

– Ja moram javno da se izvinim. Ja mjesec dana nisam mogao da prebolim ono što se desilo – poručio je svima Adamov otac.

– Ni mi! – odgovorila mu je uz osmijeh Šerifovićeva.