Marija Šerifović je obavijestila pratioce na društvenim mrežama da je prvi put posle sedam dana izašla napolje, a sudeći po fotografiji pjevačica je uspjela da nabavi masku.

Šerifovićka je napisala da je stanje na ulicama Beograda mnogo bolje nego prvih dana od uvođenja vanrednog stanja i da je na njima mnogo manje ljudi i penzionera.

-Dragi Bravo, danas sam prvi put nakon 7 dana izasla iz kuće. Morala sam da odem do banke jer nemam online bankarstvo. Platila sam svoje i Jokine račune. Nosila sam masku i rukavice. U banci sam bila sama. Zapravo jedna radnica i ja ali i ona je nosila i masku i rukavice. Takođe zvala sam Sašu Popovića i Bosanca da pitam treba li im nešto od hrane ili lijekova. Išla sam pješaka i prešla sam 6,5 kilometara. Kasnije ću otici da kupim jednu krofnu. Plašim se da ću se ugojiti jer sam stalno u kući – napisala je Marija.

 

Više saznajte na izvornom linku: – MARIJA ŠERIFOVIĆ IZAŠLA IZ KUĆE SA MASKOM NA LICU: Odmah nazvala SAŠU POPOVIĆA I BOSANCA, evo šta ih je pitala! SVAKA ČAST / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.