Marija Šerifović je obavijestila pratioce na društvenim mrežama da je prvi put posle sedam dana izašla napolje, a sudeći po fotografiji pjevačica je uspjela da nabavi masku.

Šerifovićka je napisala da je stanje na ulicama Beograda mnogo bolje nego prvih dana od uvođenja vanrednog stanja i da je na njima mnogo manje ljudi i penzionera.

-Dragi Bravo, danas sam prvi put nakon 7 dana izasla iz kuće. Morala sam da odem do banke jer nemam online bankarstvo. Platila sam svoje i Jokine račune. Nosila sam masku i rukavice. U banci sam bila sama. Zapravo jedna radnica i ja ali i ona je nosila i masku i rukavice. Takođe zvala sam Sašu Popovića i Bosanca da pitam treba li im nešto od hrane ili lijekova. Išla sam pješaka i prešla sam 6,5 kilometara. Kasnije ću otici da kupim jednu krofnu. Plašim se da ću se ugojiti jer sam stalno u kući – napisala je Marija.

 

Više saznajte na izvornom linku: – MARIJA ŠERIFOVIĆ IZAŠLA IZ KUĆE SA MASKOM NA LICU: Odmah nazvala SAŠU POPOVIĆA I BOSANCA, evo šta ih je pitala! SVAKA ČAST / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.