Marija Šerifović je poznata kao pjevačica koja nikada ne podređuje udobnost izazovnom izgledu, te se tako na prste jedne ruke mogu nabrojati situacije u kojima je pristala da nosi nešto što joj se ne dopada i u čemu se ne osjeća lagodno.

Marija se obično čak i na snimanjima emisija pojavljuje u majicama, duksericama i farmerkama, dok na koncertima nosi dobro skrojena odijela.

Vidjeti Mariju Šerifović u suknji je izuzetno neobično, te je tako publika dosad u ovom izdanju vidjela svega dva-tri puta za sve godine koliko je na sceni.

Ipak, u bekstejdžu koncerta u Čikagu, gdje je nastupala sa Džejlom Ramović, svojom pulenkom iz “Zvezda Granda”, pjevačica je, kako je sama istakla, “ispoštovala tradiciju”.


Naime, Marija je pozirala u rozoj suknji, a široki osmijeh koji je imala na licu tim povodom svakako je reakcija koju su imali i svi oni koji je prate kada su vidjeli ovaj prizor.


Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – Marija Šerifović prije nastupa sa Džejlom Ramović pozirala u rozoj suknji / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.