Marina Tucaković i njen suprug Aleksandar Radulović Futa tužili su Acu Lukasa zbog neisplaćenih dugova.

Zbog cijele frke, pjevaču su navodno izvršitelji došli da mu plijene imovinu, a pjevač je poručio da on nema kuću koju bi mu uzeli.

– U vezi vijesti da mi izvršitelji plijene kuću, mogu samo da kažem da još nisam čuo, a i baš me zanima kako se plijeni kuća nekome ko istu nema, a što se tiče mog takozvanog duga , od mnogo više od sto hiljada eura, koje uzgred ja nisam vidio i imao od onih koji ih potražuju. Na prevaru sam potpisao ugovor o turneji koja nije održana i albumu koji nije izdat, mogu samo da kažem da svi imamo potrebu za novcem , a neko ima neizmjernu ljubav i pohlepu za novcem, pa mu istog nikad nije dosta i nije mu bitan način stizanja do istog – poručio je Aca za “Blic” i dodao:

– Tužen sam, a da nisam ni znao. Suđeno mi je tri puta, a da nijednom nisam znao za termin i nisam se pojavio. Sve sam shvatio previše neozbiljno, jer nisam vjerovao da te dugogodišnji prijatelj, saradnik i neko s kim i dalje sarađuješ, u međuvremenu tuži i hoće da te dovede do prosjačkog štapa, tako što hoće da ti uzme sve što imaš i što nemaš. Isti je na tvojim albumima zaradio oko milion i po eura keša na ruke, što sam lično vidio, a što je interesantno i za poreske organe! Nikada od mene takav neće uzeti nešto, po cijenu života. Pronađite kome je Aleksandar Vuksanović ostao dužan, ali pod uvjetom da je bio dužan. Lovaca u mutnom i ljudi kojima je novac iznad svega je bilo i biće, nažalost. Inače pjesma “Vijeran” je izašla prije nekih mjesec dana. Pisac teksta je Marina Tucaković! Tekst je plaćen 2.500 eura! Čudna neka saradnja! Užasno mi je žao što sam primoran da kažem bilo šta. Bog mi je svjedok. Jedino što iskreno želim Marini je samo jedno, a to je da ozdravi i poživi što duže! Sve ostalo nije bitno – zaključio je Lukas.

Izvor: expresstabloid.ba