Iako su se cio život družili, i bili bliski, Nada Topčagić otkriva drugu stranu odnosa sa Marinkom Rokvićem.

Jedan od skandala na srpskoj estradi o kom se jako malo zna jeste žestok sukob koji su svojevremeno imali Nada Topčagić i Marinko Rokvić!

– Jesmo se potukli, počupao me je za kosu. Ja sam njega udarila u cjevanicu. To se sve u kombiju dešavalo. A šta se dešavalo? Narod je bio okolo i tražio je slike, ja sam bile jedina žensko. Bio je tu Bora Drljača na turneji, Marinko i ja. Bili smo negdje po Lici i po Hrvatskoj, svi smo išli jednim kombijem. I narod je počeo da traži slike, a žuri se na drugi koncert, kasnimo. Ijao, kad su svi opkolili kombi! Ja svima dajem slike, i odjedanput kaže Marinko: “Slušaj ti, kozo jedna! Šta dijeliš te slike?! Stalno kasnimo zbog tebe!”, a ja mu kažem: “Ćuti, bre, ti si ljubomoran na moj uspjeh! Što tebi ne traže?!” Eto tako je došlo do toga – rekla je Nada 2017. godine kada se desio sukob među njima.

– Sad je najžešće, sad ne pričamo, sad je kraj. Ne znam stvarno zašto se Marinko naljutio na mene, neću da ulazim u to. Poslala sam mu poruku, čula sam njegovu novu pjesmu i samo sam mu poslala “Odlična ti je pjesma!”. I nema odgovora. Opasno je ljut na mene, opasno –

otkrila je Topčagićeva jer je nakon svega željela izgladiti odnose.

Međutim, nedavno je Marinko u jednoj od emisija specijala “Zvezde Granda” usred emisije otkrio šta tačno zamjeri Nade Topčagić.

– Zvao sam te da mi otpjevaš jednu pjesmu, rodio mi se bio sin. Ti si rekla: “Žao mi je, ne mogu, ja sam na Tari”. Moj sin Nikola se našao pametan, pa te je zvao, a ona mu je rekla 500 eura, pa se pojavila kod nas. Ljudi, vjerovali ili ne. To je strašno. Pojavila se i pokvarila mi čitavo veče – rekao je Marinko Rokvić, dok je Nada Topčagić bila u šoku

“Sreli smo se prije mjesec dana u Novoj Varoši. Sjedili smo za istim stolom i s Marinkom nisam pričala. S njegovom ženom Slavicom jesam, ali s njim ne. Pjevali zajedno jesmo jer to je posao. Žao mi je što je sve tako ispalo, mislim da je i njemu žao jer je to poslije otišlo u nekom drugom pravcu”,rekla je Nada za Svet.

Među njima izgleda ima dosta stvari za riješiti, a da li će u tome uspjeti, vrijeme će pokazati.

Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / azra.ba