Fantastično popodne na splitskim Gripama, na kojima se pred oko 4.000 gledatelja odigrao humanitarni malonogometni spektakl ”Četiri kafića – memorijal Dino Petrinović” zaokružio je dječak iz Zadra Gabriel Čačić (7) koji je zapjevao pjesmu svog idola Miše Kovača ”Ako me ostaviš”.

Malonogometni spektakl na Gripama!

Malonogometni spektakl na Gripama! Već 18. godinu za redom grupa entuzijasta u Splitu organizira turnir “Četiri kafića – menorijal Dino Petrinović” I ove godine na turnir su došle brojne velike zvijezde poput Nike Kranjčara, Stipe Pletikose, Ivice Mornara, Stanka Bubala.. Reporter: Tomislav Gabelić

Objavljuje 24sata Sport u Četvrtak, 26. prosinca 2019.

Hrvatska je upoznala malog Gabrijela prije godinu dana, kada se predstavio u TV emisiji ”Supertalent” i oduševio svojim nastupom, zbog koga je vrlo brzo postao popularan, ali i dobio nadimak ”Mali Mišo”. No nisu svi znali za Gabrielov talent pa je bilo nemalo iznenađenje gledatelja na Gripama kad je uzeo mikrofon i ”postio glas”.

ČETIRI KAFIĆA

Majstor ‘baluna’ opet je dobio ovacije! Gripe klicale Kranjčaru

Ubrzo su Gripe zapljeskale, pa zapjevale s Gabrijelom, a pridružili su se i igrači na terenu koji su također bili oduševljeni dječakom s prekrasnim glasom. Dirnut je bio i Mario Pašalić koga je naša kamera uhvatila kako pjeva s Gabrielom. Na koncu je nakon nastupa na poklon dobio ”Hajdučku škatulu”, tri knjige o povijesti Hajduka za koji navija od djetinjstva, ali i poseban poklon kome se nije nadao – potpisani dres Marija Pašalića.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

– Gabrijel obožava Hajduk i Marija Pašalića pa sam zamolio Marija da mu pokloni dres. Kad je čuo za koga je dres, Mario je odmah pristao jer mu se jako svidio Gabrijelov nastup, pa mu je dres za uspomenu i potpisao – otkrio nam je Gabrijelov daljnji rođak i Mariov prijatelj Zvone Bljajić. 

Više saznajte na izvornom linku: Tomislav Gabelić – Mario Pašalić poklonio je dres ”Malom Miši” Gabrielu Čačiću! / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.