Marko Miljković prema pojedinim navodima ima vrlo burnu prošlost, a tokom tinejdžerskih dana svojim roditeljima često je zadavao glavobolje.

Navodno, Marko Miljković je sa 16 godina sa tadašnjom djevojkom Danijelom pobjegao iz rodnog Brusa, i sa njom došao u Beograd gdje su živjeli u vanbračnoj zajednici, piše magazin “Rijaliti”.

– Njega su zanimale djevojke, nije ga zanimala škola, on je di-džej od sedmog razreda osnovne škole. Više vremena provodio je po zabavama nego u školskoj klupi. Marko je jedva završio srednju školu jer je svega nedjelju dana pred kraj školske godine imao deset jedinica. Za sve je bio kriv njegov posao, ali i ljubav. Bio je ludo zaljubljen u tadašnju djevojku Danijelu, njegovu sugrađanku koja je bila godinu dana starija od njega. Kad je odlučila da napusti Brus i preseli se u Beograd, on je pobjegao od kuće zajedno s njom. Nisu mogli da zamisle da se razdvoje. Njegovi su ga tražili danima, umalo se nisu razboljeli jer nisu znali ni gdje je ni da li je živ – tvrdi izvor ovog lista koji dodaje da nije bilo govora o Markovom povratku u Brus, te da ga je Danijelina mama upisala u Gimnaziju.

– Kada je počeo da živi s njima, kako naš narod kaže, Marko se priženio. Mama njegove djevojke nazvala je njegove roditelje i rekla da će on živjeti s njima u Beogradu i da će ga ona izdržavati, te da se Marko kući ne vraća. Njegovi su digli frku, nisu željeli da se po Brusu čuje da im se sin priženio i da ga izdržava tašta, zahtjevali su da se smjesta vrati kući. Onda su pali na Danijeline suze, koja je plakala i molila da Marko ostane s njima. Pristali su na kraju. Marko je živio kao kralj. Njena mama ga je hranila, oblačila, slala na ekskurzije i ispunjavala sve želje jer je bila dobrostojeća, bogata žena. Živjeli su u centru grada, nema šta nisu imali. Ipak, Markova mama Nedeljka je molila boga da ta veza pukne. Plašila se da će ih zaboraviti i da će ih se odreći zbog lagodnog života koji su mu Danijela i njena majka pružile. Ljubav je potrajala nekoliko mjeseci, taman do kraja školske godine. Marko je završio sa školom, a onda se sa koferima, ali bez Danijele, vratio u rodnu kuću u Brusu. Odmah je upisao treći razred gimnazije – dodao je izvor.

Kako se dalje navodi, Marko je veoma teško podnio raskid sa Danijelom.

– Iz velegrada se vratio slomljenog srca i nikada nikome nije rekao šta se desilo iz zašto su raskinuli ljubavnu vezu. Patio je mjesecima, nije jeo, plakao je i stalno pričao o Danijeli. Onda se vratio Ljubici, djevojci iz doba osnovne škole, medutim, ni ta veza nije potrajala dugo – završava izvor blizak porodici Miljković.

Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / azra.ba