Luna Đogani i Marko Miljković bili su u posjeti njegovoj majci Nedi u Brusu.
Majka Marka Miljkovića je prije nekoliko sedmica ugostila Lunu na bogatom ručku, lijepo su ćaskali, smijali se, šalili, a onda je, kako izvor navodi, uslijedio šok za Đoganijevu!

Naime, gospođa Neda ju je upozorila da joj je bolje da se kloni Marka, jer ima predispozicije da skrene s pameti poslije pedesete godine.

– Mnogo im je bilo lijepo na tom ručku, baš onako porodično i intimno. Međutim, Neda voli da se šali, pa je u jednom momentu počela da zeza snahu. Rekla joj je: “Lijepa moja, ti si mnogo dobra, samo ne znam šta će ti moj Marko. Kod nas ti je u familiji oduvijek muškarce pratilo neko kao prokletstvo. Svi pošandrcaju poslije pedesete godine. To im je u krvi i genima. Ako ćeš mene da poslušaš bolje ti je da se okaneš Marka. Mlada si, život je pred tobom, što ti to treba da se patiš sa njim poslije kad ga te bube napadnu. Nemoj sebi da natovariš muku na vrat. Znaš kako povilene poslije pedesete, kao da neki đavo uđe u njih. I tako je bilo sa svim muškarcima u našoj porodici, niko ne garantuje da će i moj Marko da pošandrca, ljubi ga majka! Ima jedan njegov stric, nije rođeni, ali mu je krvno srodstvo. On je i na psihijatriji završio, pa ti vidi šta može da ti se desi – smijala se Neda, a Luna je gledala u čudu, piše Skandal.

– Luna nije bila sigurna da li se Neda samo šali ili je ipak pomalo ozbiljna. Onako se i ona smješkala, ali je uhvatila frka – dodaje izvor.

Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / azra.ba